Tárca nélküli miniszter

Süli János

a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter

Találatok száma: 10

Hírek

Süli János fogadta a Megyei Jogú Városok Szövetségének tisztségviselőit

Tárca nélküli miniszter, 2018. november 13. 15:56

A Paks II. beruházásért felelős tárca nélküli miniszter kedd délután hivatalában fogadta a Megyei Jogú Városok Szövetségének tisztségviselőit.

A Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter közleménye

Tárca nélküli miniszter, 2018. július 12. 15:20

A Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter üdvözli az Európai Unió Bírósága alatt működő Törvényszék mai döntését, amely három éves átfogó vizsgálatot követően megerősítette a brit atomerőmű-projekt uniós jóváhagyását.

Határidőre elkészülnek az új paksi blokkok

Tárca nélküli miniszter, 2018. július 5. 17:21

Az új paksi atomerőművi blokkok műszaki és biztonsági kompromisszumok nélkül, határidőre elkészülnek - mondta Süli János, a Paks II. beruházásért felelős tárca nélküli miniszter az Országgyűlés gazdasági bizottságának paksi kihelyezett ülésén csütörtökön.

Korszerűek és biztonságosak lesznek az új paksi blokkok

Tárca nélküli miniszter, 2018. május 15. 20:27

Nagyon korszerűek és teljesen biztonságosak lesznek az új paksi blokkok - mondta Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterjelölt a kinevezése előtti meghallgatásán, az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságában kedden.

Üzembe állhat a két új paksi blokk 2026-27-ben

Tárca nélküli miniszter, 2018. május 15. 15:33

Az új paksi blokkok 2026-27-ben állhatnak kereskedelmi üzembe - mondta Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterjelölt a kinevezése előtti meghallgatásán, az Országgyűlés gazdasági bizottságában kedden.

Jelentős a külföldi érdeklődés is a beruházás iránt az Atomexpón

Tárca nélküli miniszter, 2018. május 15. 13:56

Jelentős a nemzetközi érdeklődés a Paks II. beruházás iránt az Atomexpo 2018 nemzetközi konferencián és kiállításon Szocsiban, mivel a beruházás egyike azoknak a Roszatom-projekteknek, amelyet az Európai Unió területén valósít meg az orosz atomenergetikai cég, és amelyre speciális, szigorú követelmények vonatkoznak - mondta a Paksi Atomerőmű teljesítmény-fenntartásáért felelős államtitkár újságíróknak.

Az új blokkok határidőre elkészülnek

Tárca nélküli miniszter, 2018. május 14. 14:16

A Paks II. beruházás ütemterv szerint halad, az új blokkok határidőre elkészülnek, minden reális esély megvan arra, hogy 2026-ban, illetve 2027-ben az új termelő egységek belépjenek a rendszerbe és részt vegyenek a magyar energiatermelésben - jelentette ki Süli János ügyvezető tárca nélküli miniszter magyar újságíróknak hétfőn Szocsiban, miután tárgyalt a Roszatom vezetőivel.

Gazdaságosak és biztonságosak lesznek az új atomerőmű-blokkok

Tárca nélküli miniszter, 2018. április 11. 13:25

Gazdaságosak, megtérülők és biztonságosak lesznek a paksi erőmű megépítendő blokkjai - jelentette ki a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter szerdán, Várpalotán.

Lerakták az ország egyik legnagyobb naperőművének alapkövét Pakson

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 29. 13:23

Pakson építi meg az MVM Hungarowind Kft. az ország egyik legnagyobb naperőművét, a 20,6 megawatt kapacitású erőmű alapkövét csütörtökön délelőtt rakták le néhány kilométernyire a paksi atomerőműtől.

Indokolt az új paksi blokkok megépítése

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 5. 15:51

Magyarország energetikai helyzete, az ellátásbiztonsági és a nemzetbiztonsági szempontok is indokolttá teszik Paks II megépítését - hangsúlyozta Süli János, az atomerőmű két új blokkjának megvalósításáért felelős tárca nélküli miniszter újságíróknak hétfőn Budapesten, miután megbeszélést folytatott az OECD NEA (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet Nukleáris Energia Ügynökség) főigazgatójával.