Tárca nélküli miniszter

Bártfai-Mager Andrea

nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter

Találatok száma: 10

Hírek

Közel 20 ezer család kapja vissza otthonát az eddig beérkezett adatok szerint

Tárca nélküli miniszter, 2019. május 9. 15:12

A kormány az Eszközkezelőn keresztül hét év alatt 36 ezer családot mentett meg, és a bankok által korábban elvett lakások nagyon kedvezményes visszavásárlását teszi lehetővé az Eszközkezelő ügyfeleinek. A lehetőséggel az időarányosan beérkezett és feldolgozott nyilatkozatok alapján közel 20 ezer család kapja vissza otthonát.

Új vezető a Magyar Fejlesztési Bank élén

Tárca nélküli miniszter, 2019. április 1. 9:22

Bártfai-Mager Andrea, nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter 2019. április 1-i hatállyal dr. Sipos-Tompa Leventét nevezte ki a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgatói pozíciójába.

Távozik az MFB elnök-vezérigazgatója

Tárca nélküli miniszter, 2019. március 14. 15:53

2019. március 31-ével, közös megegyezéssel távozik a Magyar Fejlesztési Bank elnök-vezérigazgatója, Bernáth Tamás. Utódjának kinevezéséről hamarosan döntés születik.

Áprilistól határozatlan ideig irányíthatja a HungaroControl a Koszovó feletti magaslégtér forgalmát

Tárca nélküli miniszter, 2019. március 7. 14:13

Áprilistól határozatlan ideig a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. végezheti a Koszovó feletti magaslégtér (KFOR-szektor) irányítását az Észak-Atlanti Tanács döntése szerint - jelentette be Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezelésért felelős tárca nélküli miniszter budapesti sajtótájékoztatóján.

Egy állami társaság végezheti az autóbuszos közösségi személyszállítást

Tárca nélküli miniszter, 2019. február 28. 12:29

A közúti közösségi közlekedés fejlesztése és az utasok magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter úgy határozott, hogy kezdődjön meg az a folyamat, melynek eredményeként egy társaságba szerveződik a VOLÁNBUSZ Zrt. és a hat regionális közlekedési központ.

Állami vállalatok vezetői kapnak továbbképzést a Közbeszerzési Hatóságtól

Tárca nélküli miniszter, 2019. február 28. 11:25

A Közbeszerzési Hatóság továbbképző és tudásmegosztó programot indított állami vállalatok vezetői számára, hogy intézményeik hatékonyabban használhassák föl a közpénzeket – hangzott el a szervezet rendezvényén.

Visszavásárolhatják a bankok által elvett otthonukat a Nemzeti Eszközkezelő ügyfelei - 32 ezren kapnak levelet, 60 napon belül kell rá válaszolniuk

Tárca nélküli miniszter, 2019. február 20. 9:03

Az Országgyűlés korábbi döntésének értelmében visszavásárolhatják a bankok által elvett otthonukat a Nemzeti Eszközkezelő (NET Zrt.) ügyfelei.

A Nemzeti Eszközkezelő megkezdi az ingatlanok visszavásárlásáról szóló levelek postázását

Tárca nélküli miniszter, 2019. január 24. 8:58

Első körben a NET programba tavaly évvégén jelentkezők kapják meg.

Új vezérigazgató a Szerencsejáték Zrt. élén

Tárca nélküli miniszter, 2018. december 18. 11:02

Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter 2018. december 18-cal dr. Czepek Gábort nevezte ki a Szerencsejáték Zrt. élére.

Befogadó játszóteret adtak át Budapesten

Tárca nélküli miniszter, Nemzeti Vagyonnal Kapcsolatos Parlamenti Ügyekért Felelős Államtitkár, 2018. december 13. 16:34

A Szerencsejáték Zrt. támogatásával és a Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsa együttműködésével épült meg az a befogadó játszótér, amelyet a Csillagház Általános Iskolának adtak át 2018. december 13-án, Budapesten. Az együttműködésnek köszönhetően országszerte összesen nyolc befogadó játszótér készül el a „Játék összeköt” program keretében.