Tárca nélküli miniszter

Kósa Lajos

megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter

Tárca nélküli miniszter

Találatok száma: 10

Hírek

Megötszörözte debreceni logisztikai üzemének területét a Magyar Posta

Tárca nélküli miniszter, 2018. április 4. 15:55

A korábbinál ötször nagyobb területen működik áprilistól a Magyar Posta debreceni logisztikai üzeme, ezzel folytatódik a logisztikai telephelyek tavaly elkezdett bővítése - közölte a posta elnök-vezérigazgatója szerdán, az üzem átadásán.

Négy nagyberuházás kezdődik Győrben

Tárca nélküli miniszter, 2018. április 4. 14:08

Négy nagyberuházás kezdődik a Modern városok program (MVP) keretében Győrben, a beruházások összértéke mintegy 28,6 milliárd forint - közölte a Miniszterelnökség megyei jogú városok fejlesztésének végrehajtásáért felelős államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, a győri városházán.

Pécset a Kárpát-medence délnyugati központjává kell fejleszteni

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 21. 12:30

A következő 30-50 évben Pécset a Kárpát-medence délnyugati részének urbanizációs központjává kell fejleszteni - mondta a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kedden a baranyai megyeszékhelyen.

A kormány további kétmilliárddal támogatja a debreceni strandfejlesztést

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 19. 20:02

A kormány további kétmilliárd forinttal támogatja a debreceni nagyerdei strand összesen hatmilliárd forintba kerülő fejlesztését - jelentette be a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn sajtótájékoztatón, Debrecenben.

Érd 42 milliárd forint támogatást már megkapott

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 14. 13:25

A Modern városok programban Érd rendelkezésére álló 70 milliárd forintból már 42 milliárd a városba került - mondta a térség országgyűlési képviselője szerdán érdi sajtótájékoztatóján, amelyet közösen tartott a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterrel és Érd polgármesterével.

Áprilisban írják jóvá a 12 ezer forintos támogatást a távhőszolgáltatók

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 13. 20:23

A távhőszolgáltatók az áprilisi számlákban írják jóvá a téli rezsicsökkentés 12 ezer forintos támogatását - közölte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kedden Budapesten.

Dunaújváros esetében a program a környékről is szól

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 13. 14:31

A Modern városok program Dunaújváros esetében nemcsak a városról, hanem annak tágabb környezetéről is szól, hiszen több olyan fejlesztés is folyamatban van, amelynek haszonélvezői a környező településeken élők lesznek - mondta a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter keddi sajtótájékoztatóján.

Több mint 200 éves dokumentumot adott át Kósa Lajos a debreceni Déri Múzeumban

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 12. 17:23

Több mint 200 éves, helytörténeti értékű dokumentumot adott át Kósa Lajos megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter sajtótájékoztató keretében hétfőn a debreceni Déri Múzeumban.

A távhőszolgáltatók az áprilisi számlában írják jóvá a téli rezsicsökkentést

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 10. 12:12

A kormány hétfőn tárgyal a távhővel fűtők téli rezsicsökkentését szabályozó rendeletről, amely alapján a szolgáltatók az áprilisi számlákban érvényesítik a 12 ezer forintos támogatást - mondta Kósa Lajos sajtótájékoztatón.

Mintegy 240 milliárdból zajlanak fejlesztések Zalaegerszegen

Tárca nélküli miniszter, 2018. március 7. 17:46

Zalaegerszegen és a városhoz kapcsolódóan mintegy 240 milliárd forint összegű beruházás valósul meg a Modern városok program keretében - közölte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter szerdai sajtótájékoztatóján, a zalai megyeszékhelyen.