A kiemelkedő teljesítményt elérő weblapokat díjazták a 13. alkalommal megrendezett „Az Év Honlapja” pályázat ünnepélyes díjátadóján 2014. december 3-án. A rangos versenyen az eMagyarország Program megújult honlapja (www.emagyarorszag.hu) a kormányzati kategóriában nyert különdíjat.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai felügyelete alatt álló eMagyarország Program a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) irányításával működik. Legfőbb célja, hogy az ország egész területén elérhető, közösségi internet-hozzáférési pontok működtetésével hozzájáruljon a digitális esélyegyenlőség megteremtéséhez.

Az elismerés hozzájárulhat ahhoz, hogy a honlap – és az eMagyarország Program – beteljesítse küldetését, hogy minél szélesebb körű tájékoztatást adjon az internet adta lehetőségekről, és elősegítse, hogy ezek az előnyök mindenki számára elérhetővé válhassanak.

Bővebb információk itt találhatóak:

https://www.azevhonlapja.hu/sajtohir/dijat-nyert-weboldalak-2014 http://emagyarorszag.hu/2014/12/2014-legjobb-honlapjai-kulondijat-kapott-az-emagyarorszag-centrum-weboldala/

(Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kommunikációs Főosztály)