Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a Felhívás 4.3. pontjában a pályázat benyújtási határideje 2017. február 28-ra módosult a január 20-án kiadott közleménynek megfelelően.

Továbbá a Felhívás 4.5.2 d) pontja pontosításra került az alábbiak szerint: „Nincs helye hiánypótlásnak, ezáltal a pályázat hiánypótlási felhívás nélkül elutasításra kerül, ha:d) a pályázó nem minősül átlátható szervezetnek az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.) 1. § 4. pontja és 50. § (1) bekezdés c) pontja szerint”.

A 8. sz. Hiánypótoltatható szempontok mellékletében pontosításra kerültek az alábbi hivatkozások:

Melléklet 4. pontja

Eredeti: Pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat során benyújtott műszaki adatokat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is megismerheti.

Javított: Nyilatkozat csatolása, melynek értelmében a pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat során benyújtott műszaki adatokat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is megismerheti.

Melléklet 9. pontja

Eredeti: „Alátámasztó dokumentumok csatolása a Felhívás 4.2.1.2 d) alpontja alapján…”.

Javított: „Alátámasztó dokumentumok csatolása a Felhívás 4.2.1.2 e) alpontja alapján…”.

Melléklet 23. pontja

Eredeti: A Felhívás 4.2.1.2. h) pontja alapján Nyilatkozat csatolása a Magyar Mérnöki Kamara által közzétett tervezési díjtételek alkalmazásáról.

Javított: A Felhívás 4.2.1.2. j) pontja alapján Nyilatkozat csatolása a Magyar Mérnöki Kamara által közzétett tervezési díjtételek alkalmazásáról.

Melléklet 27. pontja

Eredeti: Nyilatkozat arról, hogy a pályázó rendelkezik regisztrációval az e-közmű rendszerben az egységes elektronikus közműnyilvántartásról szóló 324/2013. (VIII. 29.) Korm. rendelet 5. § (1) és (2) bekezdéseiben foglaltaknak megfelelően.

Javított: A pályázó rendelkezik regisztrációval az e-közmű rendszerben az egységes elektronikus közműnyilvántartásról szóló 324/2013. (VIII. 29.) Korm. rendelet 5. § (1) és (2) bekezdéseiben foglaltaknak megfelelően és az erről szóló Nyilatkozatot csatolta.

Melléklet 34. pontja

Eredeti: Nyilatkozat arról, hogy a pályázó a mapping felmérés során három éven belül megvalósítandó saját forrásból finanszírozott fejlesztési vállalást tett és erről szóló együttműködési megállapodás kötött a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal.

Javított: Törlésre került (nem hiánypótoltatható ld. Felhívás 4.5.2 a) pontja).

Az „Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a Közép-Magyarország Régióban” (NFM-KMR-2016-01 kódszámú) c. pályázati felhíváshoz kapcsolódó anyagok és kitöltő program az https://www.kormany.hu/hu/nemzeti-fejlesztesi-miniszterium/infokommunikacioert-felelos-allamtitkarsag/hirek/folytatodik-a-szupergyors-internet-program-megvalositasa oldalon érhető el.

(Nemzeti Fejlesztési Minisztérium; Kommunikációs Főosztály)