Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság

Rákossy Balázs

európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár

Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság

Videók

A Jász-Plasztik 2,4 milliárd forintos beruházással új munkahelyeket hozott létre

A Jász-Plasztik 2,4 milliárd forintos beruházással új munkahelyeket hozott létre2016. február 17.

Bővítette hulladékhasznosító innovációs bázisát a Jász-Plasztik Kft., mintegy 2,4 milliárd forintot fordított berendezésekre, amivel 63 új munkahelyet teremtett jászberényi székhelyén, valamint nyíregyházi nagyrédei, jászapáti telephelyein - közölte Rákossy Balázs.
Uniós forrásból újult meg Eger történelmi főtere

Uniós forrásból újult meg Eger történelmi főtere2015. szeptember 28.

A közel 4 milliárd forint uniós támogatással megvalósult egri Dobó téri felújítás alapvető fontosságú és meghatározó az érseki város mindennapjaiban és történetében, és jó példája a kormány országépítő munkájának – emelte ki Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára a Heves megyei település megújult főterének átadásakor.
Kétmilliárdos beruházással százhúsz új munkahelyet teremt a Jász-Plasztik

Kétmilliárdos beruházással százhúsz új munkahelyet teremt a Jász-Plasztik2015. június 25.

Mintegy kétmilliárd forintos technológiafejlesztő beruházással százhúsz új munkahelyet teremt a jászberényi műanyagfeldolgozó, szerszámkészítő, akkumulátor-és vakolatgyártó, Jász-Plasztik Kft. - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára a beruházás projektzáró ünnepségén csütörtökön.
110 új munkahely a bonyhádi Schäfer-Oesterle Kft.-nél

110 új munkahely a bonyhádi Schäfer-Oesterle Kft.-nél2015. május 21.

Újabb üzemcsarnokot épít az autóipari beszállító Schäfer-Oesterle Kft. a bonyhádi ipari parkban, a fél milliárd forintos beruházásról csütörtökön írta alá a megállapodást a német tulajdonú cég, a bonyhádi önkormányzat és az ipari parkot működtető kft. képviselői.
Az új uniós fejlesztési ciklusban a gazdaság élénkítésén lesz a hangsúly

Az új uniós fejlesztési ciklusban a gazdaság élénkítésén lesz a hangsúly2015. április 1.

A munkahelyteremtést, a kis- és középvállalkozások támogatását és az iparfejlesztést nevezte a következő időszak legfontosabb feladatainak a Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár szerdai veszprémi sajtótájékoztatóján.
A magyar gazdaság egyre egészségesebb és egyre jobban teljesít

A magyar gazdaság egyre egészségesebb és egyre jobban teljesít2014. szeptember 20.

Az utóbbi időszak eredményei azt mutatják, hogy a magyar gazdaság egyre egészségesebb és egyre jobban teljesít az európaihoz képest, ezt pedig tovább erősítik majd a hamarosan elérhető fejlesztési források - mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.