Közszolgálatért Felelős Államtitkár

Tuzson Bence

közszolgálatért felelős államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

A digitalizációtól a családok, a kkv-k és a magyar kultúra megerősítését várjuk

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. szeptember 20. 9:56

A digitalizációtól és az okos városoktól "olyan fejlesztéseket szeretnénk látni", amelyek megerősítik a családokat, a kis- és közepes vállalkozásokat (kkv), valamint képesek a magyar kultúra megerősítésére, kiterjesztésére - hangsúlyozta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.

A kormány egyik fő feladata a magyar családok támogatása

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. szeptember 16. 17:03

A kormány egyik legfontosabb feladata a magyar családok támogatása - hangsúlyozta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a Nemzeti Mintaterv Katalógust.

Munkához kell juttatni mindenkit, aki dolgozni akar

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. szeptember 10. 15:50

Magyarország ereje a munkát vállalók teljesítményétől függ, a kormány ezért munkalehetőséget akar biztosítani mindenkinek, aki dolgozni szeretne - jelentette ki a Fővárosi Kormányhivatal keddi állásbörzéjén a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára.

Megjelent a Pro Architectura díj 2019. évi hirdetménye

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. július 5. 13:45

Elindult az egymillió forint pénzjutalommal járó Pro Architectura díj pályázata. A kiírásra épített környezetünk minőségi alakítása és megőrzése érdekében kifejtett tevékenységgel és nívós alkotással lehet jelentkezni.

A babaváró támogatás a legnépszerűbb

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. július 5. 13:17

A babaváró támogatás a legnépszerűbb a családvédelmi akcióterv négy, július 1-jén elindult támogatása közül - közölte a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Cél, hogy tovább egyszerűsödjön a közigazgatási ügyek intézése

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. július 2. 15:25

A kormány célja, hogy tovább egyszerűsödjön a közigazgatási ügyek intézése - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára szerdán a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal felújított épületének átadásán, Debrecenben.

2030-ra megvalósulhat az adatalapú közigazgatás

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. június 6. 13:45

Magyarországon legkésőbb 2030-ra létrejöhet az adatalapú közigazgatás, így az abban keletkező adattömeg a kormányzati döntések előkészítéséhez is hozzájárulhat - jelentette ki a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, az Infoparlament ülésén.

Nagy a felelősségünk a kulturális értékek megmentésében

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. május 22. 11:53

Az épített környezet egy korszak lenyomata, ezért nagy a felelősségünk a kulturális értékek megmentése, új funkciókkal megtöltése során, illetve abban, hogy "mit és hogyan építünk" - hangoztatta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára hétfőn Pécsen.

Mintatervek készülnek az építészeti hagyományok megőrzéséért

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. május 6. 16:54

Nemzeti Mintaterv Katalógus készül, amelyben a magyar embereket segítő, olcsó, jó minőségű és hagyományokat tisztelő épületek tervei találhatók majd meg - közölte a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Újabb kétmilliárd forintból folytatódik az egri vár és erődrendszer turisztikai célú fejlesztése

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. május 6. 16:50

A Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében újabb csaknem kétmilliárd forintból folytatódik az egri vár és erődrendszer turisztikai célú fejlesztése - jelentette be a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a beruházás pénteki programbemutató sajtótájékoztatóján és alapkőletételi ünnepségén, Egerben.