Közszolgálatért Felelős Államtitkár

Tuzson Bence

közszolgálatért felelős államtitkár

Vezető hírek

Szelet a vitorlába! - Pályaválasztási kiállítás Debrecenben

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. október 9. 15:28

Több mint száz kiállító, oktatási intézmény, vállalkozások részvételével a debreceni Főnix csarnokban szerdán megkezdődött a Szelet a vitorlába! - Családi napok pályaválasztási és szakképzési kiállítás.

A települési arculati kézikönyvek jövőt mutatnak Magyarország számára

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. október 9. 15:27

Települési arculati kézikönyveink jövőt mutatnak Magyarország és a mai kor építészei számára - hangsúlyozta a települési arculati kézikönyvekről szóló nemzetközi konferencia megnyitóján kedden Budapesten a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára.

Az önkormányzati választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakkal, okmányirodával rendelkező településeken.

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. október 2. 15:27

A választási törvény alapján, 2019. október 13-án megrendezésre kerülő önkormányzati választásokon csak azok szavazhatnak, akik érvényes személyazonosításra alkalmas okmánnyal igazolni tudják magukat és bemutatják lakcímkártyájukat.

A digitalizációtól a családok, a kkv-k és a magyar kultúra megerősítését várjuk

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. szeptember 20. 9:56

A digitalizációtól és az okos városoktól "olyan fejlesztéseket szeretnénk látni", amelyek megerősítik a családokat, a kis- és közepes vállalkozásokat (kkv), valamint képesek a magyar kultúra megerősítésére, kiterjesztésére - hangsúlyozta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.

A kormány egyik fő feladata a magyar családok támogatása

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. szeptember 16. 17:03

A kormány egyik legfontosabb feladata a magyar családok támogatása - hangsúlyozta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a Nemzeti Mintaterv Katalógust.

A hétvégén rendezik a Színházak éjszakáját és a kulturális örökség napjait

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2019. szeptember 16. 13:12

Harmincnégy budapesti teátrum várja a közönséget kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programmal a Színházak éjszakáján szombaton, a kulturális örökség napjain tematikus sétákon és tárlatvezetéseken is részt vehetnek az érdeklődők szombaton és vasárnap.

Munkához kell juttatni mindenkit, aki dolgozni akar

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. szeptember 10. 15:50

Magyarország ereje a munkát vállalók teljesítményétől függ, a kormány ezért munkalehetőséget akar biztosítani mindenkinek, aki dolgozni szeretne - jelentette ki a Fővárosi Kormányhivatal keddi állásbörzéjén a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára.

Megjelent a Pro Architectura díj 2019. évi hirdetménye

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. július 5. 13:45

Elindult az egymillió forint pénzjutalommal járó Pro Architectura díj pályázata. A kiírásra épített környezetünk minőségi alakítása és megőrzése érdekében kifejtett tevékenységgel és nívós alkotással lehet jelentkezni.

A babaváró támogatás a legnépszerűbb

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. július 5. 13:17

A babaváró támogatás a legnépszerűbb a családvédelmi akcióterv négy, július 1-jén elindult támogatása közül - közölte a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.