Közszolgálatért Felelős Államtitkár

Tuzson Bence

közszolgálatért felelős államtitkár

Vezető hírek

Megjelent a Pro Architectura díj 2019. évi hirdetménye

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. július 5. 13:45

Elindult az egymillió forint pénzjutalommal járó Pro Architectura díj pályázata. A kiírásra épített környezetünk minőségi alakítása és megőrzése érdekében kifejtett tevékenységgel és nívós alkotással lehet jelentkezni.

A babaváró támogatás a legnépszerűbb

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. július 5. 13:17

A babaváró támogatás a legnépszerűbb a családvédelmi akcióterv négy, július 1-jén elindult támogatása közül - közölte a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A Miniszterelnökség közleménye

Miniszterelnökség, 2019. július 2. 9:23

A mai napon Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egyetértésével, Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár utasította a Fővárosi Kormányhivatalt, hogy indítson fogyasztóvédelmi vizsgálatot a Wizz Air légitársaság, valamint a Kartago Tours utazási iroda elmúlt napokban tapasztalt utastájékoztatási gyakorlatával kapcsolatban.

Cél, hogy tovább egyszerűsödjön a közigazgatási ügyek intézése

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. július 2. 15:25

A kormány célja, hogy tovább egyszerűsödjön a közigazgatási ügyek intézése - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára szerdán a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal felújított épületének átadásán, Debrecenben.

2030-ra megvalósulhat az adatalapú közigazgatás

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. június 6. 13:45

Magyarországon legkésőbb 2030-ra létrejöhet az adatalapú közigazgatás, így az abban keletkező adattömeg a kormányzati döntések előkészítéséhez is hozzájárulhat - jelentette ki a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, az Infoparlament ülésén.

Nagy a felelősségünk a kulturális értékek megmentésében

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. május 22. 11:53

Az épített környezet egy korszak lenyomata, ezért nagy a felelősségünk a kulturális értékek megmentése, új funkciókkal megtöltése során, illetve abban, hogy "mit és hogyan építünk" - hangoztatta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára hétfőn Pécsen.

Mintatervek készülnek az építészeti hagyományok megőrzéséért

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. május 6. 16:54

Nemzeti Mintaterv Katalógus készül, amelyben a magyar embereket segítő, olcsó, jó minőségű és hagyományokat tisztelő épületek tervei találhatók majd meg - közölte a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Újabb kétmilliárd forintból folytatódik az egri vár és erődrendszer turisztikai célú fejlesztése

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. május 6. 16:50

A Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében újabb csaknem kétmilliárd forintból folytatódik az egri vár és erődrendszer turisztikai célú fejlesztése - jelentette be a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a beruházás pénteki programbemutató sajtótájékoztatóján és alapkőletételi ünnepségén, Egerben.

Ingyenes mintatervek is segítik a magyar családok otthonteremtését

Miniszterelnökség, Közszolgálatért Felelős Államtitkár, 2019. április 29. 15:39

A magyar építészeti hagyományok megőrzése és a településkép fejlesztésének érdekében a Miniszterelnökség és háttérintézménye, a Lechner Tudásközpont a magyar építész-társadalom teljes körű bevonásával 2020-ig elkészíti a Nemzeti Mintaterv Katalógust.