Miniszterelnökség

Dr. Orbán Balázs

miniszterhelyettes, parlamenti és stratégiai államtitkár

Parlamenti és stratégiai államtitkár

Videók

A kormányzati fejlesztéspolitika sikeréve volt a tavalyi

A kormányzati fejlesztéspolitika sikeréve volt a tavalyi2018. január 17.

A kormányzati fejlesztéspolitika sikeréve volt a tavalyi, a kormány meghirdette a teljes fejlesztési forráskeretet, kiírta a pályázatokat és a tervek szerint ez év tavaszáig oda is ítélik az uniós támogatásokat - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára.
Az OLAF jelentése a baloldali kormányok felelősségét bizonyítja

Az OLAF jelentése a baloldali kormányok felelősségét bizonyítja2017. február 3.

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentése egyértelműen bizonyítja a baloldali kormányok és a 2010 előtti budapesti városvezetők felelősségét a 4-es metróberuházás korrupciós botrányában - jelentette ki Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.
Csepreghy Nándor átadta az OLAF-jelentést a Főpolgármesteri Hivatalnak

Csepreghy Nándor átadta az OLAF-jelentést a Főpolgármesteri Hivatalnak2017. január 26.

A kormány nevében a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára csütörtökön átadta a Főpolgármesteri Hivatalnak az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentését a 4-es metró beruházásáról.
Az OLAF 167 milliárdos károkozást tárt a fel a 4-es metró beruházásánál

Az OLAF 167 milliárdos károkozást tárt a fel a 4-es metró beruházásánál2017. január 16.

Mintegy 167 milliárd forintos károkozást tárt fel a 4-es metró beruházása során jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), és az Európai Bizottság 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezheti Magyarországot - közölte Csepreghy Nándor sajtótájékoztatón.
A fiatal gazdák a kormány stratégiai partnerei

A fiatal gazdák a kormány stratégiai partnerei2016. február 26.

A fiatal gazdák a kormány stratégiai partnerei, kiemelt figyelmet kapnak a Földet a gazdáknak programban és a földbérleti pályázatoknál - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára egy budapesti konferencián.
Tízmilliárd marad az állampolgároknál a díjcsökkentésekkel

Tízmilliárd marad az állampolgároknál a díjcsökkentésekkel2016. január 4.

Az idei díjcsökkentésekkel mintegy tízmilliárd forintot hagy az állampolgárok zsebében a kormány, és ezt az összeget tovább akarják emelni - mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, az Országházban.