Miniszterelnökség

Dr. Orbán Balázs

miniszterhelyettes, parlamenti és stratégiai államtitkár

Parlamenti és stratégiai államtitkár

Vezető hírek

Banglades sokat tesz a térség stabilitása érdekében

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. június 18. 16:20

Banglades sokat tesz a terrorizmus, az illegális bevándorlás ellen, ugyanakkor jól kezeli a rohingja menekültek elhelyezését - összegezte tapasztalatait Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára, aki Bangladesben tárgyal.

Hatékony államra van szükség

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. június 14. 9:25

Hatékony államra van szükség - jelentette ki a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) rendezett konferencián.

Wohlmuth Ferenc plébánosra emlékeztek Császáron

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. június 11. 10:07

Haranglábat állítottak hétfőn a Komárom-Esztergom megyei Császár temetőjében, emlékezve Wohlmuth Ferenc plébánosra, akit száz évvel ezelőtt a Tanácsköztársaság alatt koholt vádak alapján halálra ítéltek, és a falu teljes lakossága előtt felakasztottak.

A kormány akcióterve megvédi az eddig elért gazdasági eredményeket

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. május 31. 10:51

A kormány akcióterve megvédi az eddig elért gazdasági eredményeket - fejtette ki Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

A közösség a túlélés záloga

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. május 13. 13:38

A család, a helyi közösség és a nemzeti közösség jelenti Magyarország számára a túlélést - hangoztatta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kartalon, a Széchenyi 2020 pályázati forrásból felújított művelődési ház ünnepélyes átadóján.

Átadták a Kaposvár Arénát

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. május 6. 9:08

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség stratégiai és parlamenti államtitkára a 6 milliárd forintból épült, akár 4 ezer ember befogadására is alkalmas Kaposvár Aréna avatásakor hangsúlyozta: a vidéket sorvadni hagyó korábbi szocialista-liberális kormányokkal szemben a mai magyar kormány a vidékben látja Magyarország erejét, ezt 2015-től a Modern városok program, 2019-tő a Magyar falu program is bizonyítja.

A kormány a jövőben is minden segítséget megad a családoknak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2019. május 4. 12:18

A jövőben is biztosítjuk a családi adókedvezményt, az otthonteremtési programot és minden eszközt, amely anyagilag megkönnyíti a családok életét.

Repülőműszaki képzés indul az NKE szolnoki campusán

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. április 24. 9:09

Repülőműszaki képzés indul hamarosan a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) szolnoki campusán, kiegészítve a repülőgép-vezető és a katonai repülésirányító szakági képzést, így teljessé válik a légiközlekedési alapszak oktatása - jelentette be Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára és Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára kedden a 86. Szolnok Helikopter Bázison, ahol az egyetem tanácsadó testülete kihelyezett ülést tartott.

Európát nem szabad birodalommá szervezni

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2019. április 15. 8:53

Európát nem szabad birodalommá szervezni - jelentette ki Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára egy kolozsvári diákkonferencián.