Közigazgatási államtitkár

dr. Janó Márk

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

EP választás 2019

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 17:17

Tájékoztatók külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól.

Tájékoztató a csak Magyarországon lakóhellyel rendelkezők külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 16:49

A külképviseleten az a választópolgár szavazhat személyesen, aki a szavazás napján külföldön tartózkodik, magyarországi állandó lakcímmel rendelkezik, és előzetesen a külképviseleti névjegyzékbe való felvételére irányuló kérelmet nyújtott be.

Tájékoztató az Európai Unió területén ÉS Magyarországon is lakóhellyel rendelkezők külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 16:46

Azok a magyar állampolgárok, akik magyarországi és más Európai Uniós állambeli lakóhellyel is rendelkeznek, a magyar szavazáson való részvételükkel kapcsolatban az NVI-től küldött tájékoztató levélben értesülnek a tudnivalókról.

Tájékoztató az Európai Unió területén lakóhellyel rendelkezők külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 16:44

A Magyarország területén kívül, de az Európai Unió területén lakóhellyel rendelkezők csak a lakóhelyük szerinti ország pártlistájára adhatják le szavazatukat, ha ott kérelmükre névjegyzékbe vették őket.

Tájékoztató az Európai Unió területén kívül lakóhellyel rendelkezők külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 16:40

2018. december 28-án lépett hatályba az a magyar Parlament által december 20-án elfogadott jogszabály, amely módosítja az Európai Parlament tagjainak választásáról szóló 2003. évi CXIII. törvény egyes rendelkezéseit, ezzel lehetővé téve, hogy – a korábbi, szűkebb körű lehetőségekhez képest – az Európai Parlament tagjainak választásán az a magyar állampolgár is választó legyen, aki az Európai Unió területén kívüli lakóhellyel rendelkezik.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium humánerőforrás-gazdálkodásának és belső képzési rendszerének fejlesztése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. március 28. 15:46

Dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár részvételével kerültek bemutatásra 2019. március 27-én „A Külgazdasági és Külügyminisztérium humánerőforrás-gazdálkodásának és belső képzési rendszerének fejlesztése” című projekt célkitűzései.

Tiszteletbeli konzulátus nyílt a malajziai Penangon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. március 21. 11:00

Az észak-malajziai régióban található képviseletet Dr. Berzétei Ákos, a Külgazdasági és Külügyminisztérium jogi és koordinációs ügyekért felelős helyettes államtitkára és Káli Attila, Magyarország malajziai nagykövete nyitották meg Penang tagállam vezetőivel.

Elkezdődött a Külgazdasági és Külügyminisztérium humánerőforrás-gazdálkodásának és belső képzési rendszerének fejlesztése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. február 8. 10:13

A Külgazdasági és Külügyminisztérium vezette konzorcium 1,550 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a KÖFOP-2.1.4-VEKOP-16-2016-00001 konstrukció keretén belül.

Wallenbergről rendeznek vetélkedőt középiskolásoknak a KKM-ben

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. január 17. 10:32

A Raoul Wallenberg embermentőről rendezett középiskolai vetélkedő döntőjét tartják a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) csütörtökön.

Sikeresen lezárult a Magyar-Mongol Kormányközi Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság 6. ülésszaka

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2018. november 21. 15:27

2018. november 20-21. között Budapesten került sor a Magyar-Mongol Kormányközi Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság (KKB) hatodik ülésére, Dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár, valamint mongol partnere, Dzsánimhán Száule, a Mongol Élelmiszerügyi, Mezőgazdasági és Könnyűipari Minisztérium miniszterhelyettesének elnökletével.