2016. november 24-re egész napos fejlesztéspolitikai konferenciát szervez a Miniszterelnökség a budapesti Premier Kultcaféban. A konferencia során előadást tart Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Parragh László, az MKIK elnöke, valamint Jaksa János, az MKB elnöke.

A délutáni blokkban panelbeszélgetések hangzanak el, melyek során a versenyképesség és az átláthatóság témakörében ismerteti álláspontját Csepreghy Nándor, dr. Rákossy Balázs, Zupkó Gábor, Baksay Gergely, Chikán Attila, dr. Pálinkás József, Krisán László, valamint Martin József Péter.

A konferencia célja a magyar fejlesztéspolitikai aktualitások első kézből történő bemutatása, a különböző szempontok és vélemények felsorakoztatása. A Miniszterelnökség azzal a szándékkal szervezi meg az eseményt, hogy a mindennapi életünket is meghatározó fejlesztésekről és uniós pénzekről ne csak a sajtó hasábjain keresztül értesüljenek az érdeklődők, hanem részesévé válhassanak egy nyilvános szakmai vitának is.

Az esemény minden érdeklődő számára nyilvános és előzetes regisztrációhoz kötött, amely ezen az oldalon érhető el.

(Miniszterelnökség)