Információk és pályázati kiírások a Magyar Falu Programhoz kapcsolódóan.

Magyarország Kormánya eltökélt a magyar vidék fejlesztése és fejlődése mellett, ezért 2018-ban meghirdette a Magyar Falu Programot. A pdf-fájlok a meghirdetett, letölthető pályázati felhívásokat tartalmazzák, míg a Magyar Államkincstár linkjén keresztül minden a pályázattal kapcsolatos további tudnivaló megtalálható.

A Miniszterelnökség felhívása

Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy 2019. évben a Magyar Falu Program pályázati felhívásaira benyújtott kérelmeinek tartaléklistáját a Támogató 2019. december 31. napjával megszünteti.

Fentiekre figyelemmel a Magyar Államkincstár, mint lebonyolító szervünk a hivatalos értesítő leveleket a pályázók részére elektronikusan megküldi.

A Miniszterelnökség felhívása

Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy a 2019. január 1-jétől hatályos jogszabályok értelmében az idei évi kötelezettségvállalás tekintetében a pénzügyi kifizetéseknek legkésőbb december 31. napjáig meg kell történnie, ezt követően a kötelezettségvállalás pénzügyi teljesítésére már nincs lehetőség.

Fentiekre figyelemmel a Magyar Államkincstár, mint lebonyolító szervünk által adott tájékoztatás értelmében az idei évben az utolsó utalási nap 2019. december 23. napja.

Mindezekre tekintettel kérjük a szükséges dokumentumok időben történő beszerzését, illetve a hiánypótlások mihamarabbi benyújtását.

Sajnálattal közöljük, hogy 2019. december 23. napját követően a Magyar Falu Program keretében nem áll módunkban kifizetést teljesíteni.

Pályázati felhívások

Aktuális pályázati felhívások

Lejárt pályázati felhívások

Pályázati döntések

Egyéb dokumentumok

(Miniszterelnökség)