Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Találatok száma:

Hírek

Azok szerepeltek a legjobban, akiket a leghevesebben támadtak

Miniszterelnökség, 2019. június 20. 12:32

Az európai parlamenti (EP-) választáson azok a politikai erők érték el a legjobb eredményt, amelyeket a leghevesebben támadtak az elmúlt években, vagy akár a voksolás előtti hetekben - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten egy az Alapjogokért Központ szervezésében tartott konferencián.

Nagy hangsúlyt kaptak a kormány működésében az uniós ügyek

Miniszterelnökség, 2019. június 18. 16:12

Nagy hangsúlyt kaptak a kormány működésében az uniós ügyek - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Szabad akaratunkból vittük sikerre a rendszerváltoztatást

Miniszterelnökség, 2019. június 17. 10:12

Az elmúlt két évszázad történelmi fordulópontjai közül a rendszerváltoztatás volt az, amelyet az ország szabad akaratából, jelentős áldozatok árán sikerre vitt - jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Terror Háza Múzeum 30 éve szabadon című kiállításának vasárnapi megnyitóján.

Az önkormányzati szféra él és virágzik Magyarországon

Miniszterelnökség, 2019. június 13. 21:07

Az önkormányzati szféra "él, virágzik és létezik" Magyarországon, és képes jól megszervezni önmagát - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) közgyűlésén csütörtökön Nyíregyházán.

A kormány fejet hajt John Lukacs munkássága előtt

Miniszterelnökség, 2019. június 5. 17:44

A magyar kormány fejet hajt John Lukacs történész, író munkássága előtt - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán telefonon az MTI-nek a pennsylvaniai Phoenixville-ből, ahol részt vett a John Lukacs emlékére tartott gyászmisén.

A kormány mindkét közreműködőre számít a Sorsok Háza projektben

Miniszterelnökség, 2019. június 5. 17:43

A Sorsok Háza múzeum végleges koncepciójáról a kormány fog dönteni, és ennek kialakításában a kabinet továbbra is számít mindkét közreműködő szervezetre, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványra és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségre (EMIH) - mondta Gulyás Gergely szerdán az MTI-nek.

Az erős felhatalmazás nagy segítséget nyújt az európai politikai vitákban

Miniszterelnökség, 2019. május 30. 11:08

Az az erős felhatalmazás, amelyet a Fidesz-KDNP kapott az európai parlamenti választáson, nagy segítséget nyújt az európai politikai vitákban - mondta Gulyás Gergely a 135. kormányinfón.

A Rákóczi Szövetség közösséget szervezett a nemzet szolgálatára

Miniszterelnökség, 2019. május 24. 14:27

A harmincéves Rákóczi Szövetség legnagyobb eredménye és érdeme, hogy közösséget szervezett a nemzet szolgálatára - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a szervezet csütörtöki budapesti ünnepségén.

Az EU utolsó sikere a bővítés volt

Miniszterelnökség, 2019. május 23. 14:46

Az elmúlt évek nem tekinthetőek az európai együttműködés legeredményesebb időszakának, az Európai Unió (EU) utolsó sikere a bővítés volt: 2004-ben tíz állam - köztük Magyarország - felvétele, majd további három állam csatlakozása - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Parlamentben.

Az európai parlamenti választásnak korábban soha nem volt még ilyen nagy tétje

Miniszterelnökség, 2019. május 20. 9:31

Az európai parlamenti választásnak korábban soha nem volt még ilyen nagy tétje - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva.