Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Találatok száma:

Hírek

A kormány partnerként tekint az önkormányzatokra

Miniszterelnökség, 2020. április 8. 13:32

A koronavírus-járvány miatti védekezésben a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra, szükséges az együttműködés - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Megállapodott a kormány és a főváros a színházak működési feltételeiről

Miniszterelnökség, 2020. április 6. 16:59

A kormány és a fővárosi önkormányzat hétfőn megállapodást kötött a budapesti színházak működésének biztosítása érdekében. A megállapodás 2024. december 31-ig szól - olvasható Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Karácsony Gergely főpolgármester közös közleményében.

A kormány intézkedései elegendőek lesznek

Miniszterelnökség, 2020. április 6. 9:53

A kormány intézkedései elegendőek lesznek ahhoz, hogy fedezzék a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges költségeket és a lehető leghamarabb újra lehessen indítani a gazdaságot - nyilatkozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Az ellenzék felelőtlensége miatt lejárnak a járvány elleni intézkedések

Miniszterelnökség, 2020. március 24. 17:08

Az ellenzék felelőtlensége miatt hatályát veszti több a járvány elleni intézkedés. A kormány szerdai ülésén keres megoldást az ebből fakadó problémákra - közölte egy keddi budapesti sajtótájékoztatón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A Miniszterelnökség közleménye

Miniszterelnökség, 2020. március 15. 8:24

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter miniszteri elismeréseket adományozott.

Közép-Európa évszázados tapasztalata felértékelődik

Miniszterelnökség, 2020. március 10. 9:27

Európát meg kell védeni azoktól, akik anyagi vagy hatalmi érdekből meg akarják változtatni, és ebben Közép-Európa évszázados tapasztalata felértékelődik - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Budapesten.

Esterházy János öröksége egyszerre egyetemes és nemzeti

Miniszterelnökség, 2020. március 9. 9:29

Esterházy János felvidéki politikus öröksége egyszerre egyetemes és nemzeti, mindenütt és mindenkitől főhajtás illeti, ahol és akinek megkérdőjelezhetetlen érték a szabadság és az emberi méltóság - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a mártír sorsú politikus emlékére rendezett ünnepségen vasárnap, az Országház felsőházi termében.

A kommunizmussal szembeni küzdelem igaz harc volt

Miniszterelnökség, 2020. február 25. 15:59

A kommunizmussal szembeni küzdelem igaz harc volt - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kommunizmus áldozatainak emléknapján, kedden Budapesten.

A főváros szembe megy a szakmai bizottsággal

Miniszterelnökség, 2020. február 25. 15:51

A kormány felfüggeszti a színházak finanszírozásáról szóló tárgyalásokat a fővárossal, amennyiben a Fővárosi Közgyűlés szerdán úgy dönt, hogy nem Bán Teodórát, hanem Benkő Nórát választja meg a Szabad Tér Színház ügyvezetőjévé - közölte kedden Gulyás Gergely.

Kiemelt cél a keresztény közösségek támogatása

Miniszterelnökség, 2020. február 20. 9:25

A keresztény gyökereit egyre kevésbé vállalni merő Európában Magyarország kiemelt célként határozta meg a keresztény közösségek támogatását - mondta a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely a Fejlesztési együttműködés a migráció okainak felszámolására című nemzetközi konferencián, szerdán Budapesten.