Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Videók

A brüsszeli bürokrácia le akarja tagadni a bevándorláspárti terveket

A brüsszeli bürokrácia le akarja tagadni a bevándorláspárti terveket2019. február 20.

A brüsszeli bürokrácia le akarja tagadni a bevándorláspárti terveket, az Európai Parlament és az Európai Bizottság korábbi döntései és állásfoglalásai azonban lebuktatják őket - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Ahmed H. elvesztette a magyar kormány ellen indított perét

Ahmed H. elvesztette a magyar kormány ellen indított perét2019. február 1.

A rendőrökre támadó bevándorló 8 millió forintot akart kapni. A bírósági ítéletből is látszik, hogy nem a kormány sértette meg a jó hírnevét, hanem saját maga, amikor bűncselekményt követett el - mondta Dömötör Csaba.
Az Olimpia parknál a mozgáskorlátozottak nézhetik a tűzijátékot

Az Olimpia parknál a mozgáskorlátozottak nézhetik a tűzijátékot2018. augusztus 15.

A fővárosi Olimpia parknál lévő rakparti részen a fogyatékkal élők, mozgáskorlátozottak nézhetik majd meg az augusztus 20-ai esti tűzijátékot - jelentették be szerdán Budapesten.
Duplájára nő a fogyatékosügyi szervezetek támogatása

Duplájára nő a fogyatékosügyi szervezetek támogatása2018. július 30.

Jövőre újabb 10 százalékkal emelkedik a fogyatékos embereket segítő tizenhárom nagy országos szervezet támogatása - jelentette be a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott. Nyitrai Zsolt közölte, hogy 2010-hez képest 2019-ben a duplájára emelkedik a nekik juttatott állami összeg.
A kormány Brüsszelben a magyarok akaratát szeretné érvényesíteni

A kormány Brüsszelben a magyarok akaratát szeretné érvényesíteni2018. június 28.

Most zajlik az uniós csúcs Brüsszelben. A legfontosabb téma nem meglepő módon a migrációs válság. A kormány a magyarok akaratát szeretné érvényesíteni. A lényeg az, hogy a bevándorlást meg kell állítani, a határokat meg kell védeni, és azokat, akik illegálisan érkeztek Európába, vissza kell vinni a hazájukba - mondta Dömötör Csaba miniszterhelyettes, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Stabilitást ad a magyar költségvetés

Stabilitást ad a magyar költségvetés2018. június 25.

Szöges ellentétben áll egymással a magyar és az uniós költségvetés. Míg a magyar a biztonságos növekedést szolgálja, addig Brüsszelé a bevándorlást támogatja - mondta Dömötör Csaba hétfőn a Parlamentben. Kocsis Máté frakcióvezető úgy fogalmazott: a hazai költségvetés stabilitást ad, és szavatolja az ország biztonságát.
Bevándorláspárti az uniós költségvetés

Bevándorláspárti az uniós költségvetés2018. június 19.

A magyar költségvetéssel szemben az Unió tervezett költségvetése egy bevándorláspárti költségvetés, amelynek céljai teljes mértékben ellentétesek mind a magyar, mind az európai érdekekkel. Dömötör Csaba államtitkár és Kocsis Máté frakcióvezető hétfőn a Parlamentben értékelte a brüsszeli tervezetet.
Ki kell vizsgálni a Soros-hálózat választási csalását

Ki kell vizsgálni a Soros-hálózat választási csalását2018. április 6.

Ki kell vizsgálni a Soros-hálózat internetes választási csalását - mondta Tuzson Bence, jelezve: az elmúlt napokban olyan kormányt támadó hirdetések jelentek meg az interneten, amelyek mögött Soros egyik óriási internetes aktivistahálózata, az Avaaz áll.
Meg kell állítani Soros Györgyöt és a jelöltjeit!

Meg kell állítani Soros Györgyöt és a jelöltjeit!2018. április 3.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint nem mindegy, hogy a vasárnapi választáson kik kerülnek hatalomra, ha Soros György emberei, akkor Magyarország végleg meg fog változni, hiszen be fogják engedni a bevándorlókat.
A Soros-hálózat már lakásokat keres a migránsok betelepítéséhez

A Soros-hálózat már lakásokat keres a migránsok betelepítéséhez2018. március 27.

A Helsinki Bizottság egyik munkatársa az üresen álló, állami tulajdonba került budapesti lakások listáját kérte ki közérdekű adatként - mondta Tuzson Bence sajtótájékoztatón.
A Migration Aid célja a bevándorlás megszervezése

A Migration Aid célja a bevándorlás megszervezése2018. március 21.

Amit a Migration Aid képviselője előadott, az egy szánalmas magyarázkodás. Továbbra sem kaptunk választ arra, hogy építenek-e illegális adatbázist a tranzitzónában, és ha igen, akkor milyen céllal - reagált Tuzson Bence a Soros György által támogatott szervezet sajtótájékoztatójára.
Az ellenzék rossz üzenetet küld a gyógyszerészeknek

Az ellenzék rossz üzenetet küld a gyógyszerészeknek2018. március 19.

Az elmúlt években fontos lépés volt a patikák gyógyszerészi tulajdonba kerülése, és ezt a kormány nem akarja feladni - mondta Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott a gyógyszerészi kamara elnökével közösen tartott sajtótájékoztatón.
Rendészeti tájékoztató kiadványt mutattak be Budapesten

Rendészeti tájékoztató kiadványt mutattak be Budapesten2018. március 13.

Erős rendőrség, nagyobb biztonság címmel rendészeti tájékoztató kiadványt mutattak be Budapesten kedden.
A kötelező kvóta bevezetése a legtöbb magyar várost és települést érintené

A kötelező kvóta bevezetése a legtöbb magyar várost és települést érintené2018. március 13.

Brüsszel pár hónapon belül dönteni akar a kötelező betelepítésekről, ez pedig a legtöbb magyar várost és települést érintené, mert a kvóta országon belüli szétosztást is jelent, és ez a nemzetközi példák szerint rendkívül súlyos helyi konfliktusokat okoz - mondta Dömötör Csaba sajtótájékoztatón.
Szélsőségesen bevándorláspárti az ENSZ migrációs javaslata

Szélsőségesen bevándorláspárti az ENSZ migrációs javaslata2018. március 12.

Szélsőségesen bevándorláspártinak nevezte az ENSZ migrációs javaslatát Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár sajtótájékoztatóján, úgy fogalmazva: a csomag több elemében kifejezetten emlékeztet a "Soros-tervre".
Kilencmillió forintba kerülne egy migráns ellátása

Kilencmillió forintba kerülne egy migráns ellátása2018. március 10.

Ha Magyarország bevándorlóországgá válik, a magyar emberekkel fogják megfizettetni a bevándorlás árát, a brüsszeli elképzelések szerint pedig - hasonlóan a Soros-tervhez - egy migráns ellátására nagyságrendileg 9 millió forintot kellene fordítani - mondta Tuzson Bence sajtótájékoztatón.