Miniszterelnöki Kabinetiroda

Dömötör Csaba

miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár

Vezető hírek

Az önkormányzatok szabályozhatják a rövidtávú lakáskiadást

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 15. 8:11

Az Országgyűlés keddi döntése értelmében az önkormányzatoknál a döntés joga a rövidtávú lakáskiadást illetően, ha szeretnének szigorítani az Airbnb-szabályokon akkor szabadon megtehetik - mondta el a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Már 396 ezren kitöltötték a nemzeti konzultációs kérdőívet

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 13. 16:51

Rendkívül nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, és bár még messze a feladási határidő, de a hétfő reggeli összesítés alapján már 396 ezren kitöltötték a kérdőívet - jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A kormány bővítette a családtámogatásokat a járvány alatt is

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 10. 11:27

A kormány nemcsak megtartotta, hanem bővítette is a családtámogatásokat a koronavírus-járvány alatt - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Családszervezetek VIII. konferenciáján pénteken a budapesti Millennium Kávéházban.

Már 232 ezer nemzeti konzultációs kérdőívet töltöttek ki a magyar emberek

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 8. 15:20

Nagyon nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, a szerda reggeli összesített adatok alapján már 232 ezer kérdőívet töltöttek ki a magyar emberek - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

A konzultációs kérdőívek kézbesítése jövő héten kezdődik

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. június 14. 14:17

A nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése jövő héten kezdődik és várhatóan egy hónapig tart, a válaszok feladási határideje augusztus 15. - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Dömötör Csaba újabb kérdéseket jelentett be a nemzeti konzultációból

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. június 6. 12:05

A gyermeket nevelő családok internethasználatára, a hazai turizmus népszerűsítésére és járványügyi figyelőszolgálatra vonatkozó újabb kérdéseket is bejelentett a hamarosan induló nemzeti konzultációból a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombati videóüzenetében.

Augusztus 15-ig lehet majd beküldeni az új nemzeti konzultáció válaszait

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. június 4. 10:33

Az új nemzeti konzultáció válaszait interneten keresztül vagy postai úton augusztus 15-ig lehet majd beküldeni - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát Magyarország

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. május 24. 8:44

A rendkívüli jogrend visszavonása azért történhet meg, mert a koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszát eredményesen zárta Magyarország - fogalmazott a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Virtuális kiállítás mutatja be Magyarország értékeit

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. május 18. 8:42

A kormány internetes kiállításon mutatja be a Magyarország 365 fotópályázat legjobb képeit - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az MTI-nek hétfőn reggel.