Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos fontosnak tartja, hogy tájékoztassa a parlamenti pártok képviselőit az InternetKon eredményeiről.

Ennek érdekében döntött úgy még 2015. augusztusában, kezdeményezi, hogy az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága ülésének napirendjén szerepeljen az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció tájékoztatója. Ez az alkalom a közvetlen párbeszéd lehetőségét is megteremti.

A Nemzeti Konzultáció Titkársága Novák Elődöt, a Jobbik alelnökét megkeresésére több alkalommal is hivatalosan tájékoztatta, hogy a parlamenti pártokkal történő szakmai egyeztetésre az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának ülésén kerül sor, melyet a Jobbik parlamenti képviselője tudomásul vett.

Valótlanságot állít Novák Előd akkor, amikor tájékoztatása szerint a mai napon, 2015. november 13-án 14 órára Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos elfogadta meghívását az ingyenes internet bevezetéséről szóló személyes konzultációra.

Deutsch Tamás, az InternetKon vezetője ismételten sürgetni fogja, hogy mielőbb az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága ülésének napirendjén szerepeljen az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció tájékoztatója.

(Kormányzati Tájékoztatási Központ)