Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Találatok száma: 10

Hírek

Az önkormányzatok szabályozhatják a rövidtávú lakáskiadást

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 15. 8:11

Az Országgyűlés keddi döntése értelmében az önkormányzatoknál a döntés joga a rövidtávú lakáskiadást illetően, ha szeretnének szigorítani az Airbnb-szabályokon akkor szabadon megtehetik - mondta el a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A kormány intézkedéseinek célja, hogy megakadályozzuk a fertőzés behurcolását

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. július 14. 9:52

A kormány intézkedéseinek célja, hogy megakadályozzuk a koronavírus behurcolását külföldről - mondta Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Már 396 ezren kitöltötték a nemzeti konzultációs kérdőívet

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 13. 16:51

Rendkívül nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, és bár még messze a feladási határidő, de a hétfő reggeli összesítés alapján már 396 ezren kitöltötték a kérdőívet - jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Új hajójáratokat indít a Dunakanyarban a Mahart

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 13. 13:18

A dunakanyari körjáratához kapcsolódva két új hajójáratot indít péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon a Mahart PassNave Kft. - jelentette be a dömösi kikötőben hétfőn tartott sajtótájékoztatón a kormányszóvivő.

Fontos ismerni, hogy az emberek mely korábbi járványellenes intézkedéseket támogatják leginkább

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 12. 8:13

A koronavírus-járvány esetleges fellángolása miatt fontos ismerni, hogy az emberek mely korábbi intézkedéseket támogatják a legnagyobb arányban - mondta a kormányszóvivő szombaton, a közösségi oldalán közzétett Kormányinfó Plusz tájékoztatón.

Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. július 11. 9:36

Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított - közölte Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott.

A kormány bővítette a családtámogatásokat a járvány alatt is

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 10. 11:27

A kormány nemcsak megtartotta, hanem bővítette is a családtámogatásokat a koronavírus-járvány alatt - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Családszervezetek VIII. konferenciáján pénteken a budapesti Millennium Kávéházban.

Nem zárható ki a szigorítás

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 9. 20:54

Nem zárható ki a koronavírus-fertőzés miatt egyes szabályok szigorítása - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán csütörtök este.

Már 232 ezer nemzeti konzultációs kérdőívet töltöttek ki a magyar emberek

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 8. 15:20

Nagyon nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, a szerda reggeli összesített adatok alapján már 232 ezer kérdőívet töltöttek ki a magyar emberek - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

Töltsük ki minél többen a konzultációs kérdőívet

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. június 30. 16:47

A kormány fontosnak tartja, hogy minél többen töltsék ki a koronavírus-járvánnyal és a gazdaság újraindításával foglalkozó nemzeti konzultációs kérdőíveket - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője keddi, Facebookra feltöltött videójában.