Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Találatok száma:

Hírek

Magyarország legyen 2030-ra Közép-Európa vezető turisztikai térsége

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. április 13. 13:07

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint a kormány célja, hogy 2030-ra Magyarország legyen Közép-Európa vezető turisztikai térsége, és ehhez minden hazai és európai uniós forrást megad.

Andy Vajnának köszönhető, hogy a magyar film új aranykora köszöntött ránk

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. január 31. 15:11

Andy Vajnának köszönhető, hogy a magyar film új aranykora köszöntött ránk - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a világszerte elismert filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos búcsúztatásán.

A jövő évi EP-választás Magyarország és Európa számára is sorsdöntő

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. december 20. 10:20

Sorsdöntő a jövő évi európai parlamenti választás Magyarország és Európa számára - jelentette ki Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke a Magyar Hírlap csütörtöki számában megjelent interjújában.

Orbán Viktor a két jelölt közül nem Alexander Stubb, hanem Manfred Weber jelölését támogatja

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. október 18. 12:09

Orbán Viktor miniszterelnök nem Alexander Stubb, hanem Manfred Weber jelölését támogatja az Európai Néppárt (EPP) úgynevezett csúcsjelölti tisztségére - közölte a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter csütörtökön az MTI-vel.

Visszadobták a tagállami vezetők az uniós határőrizeti javaslat Magyarország által is kifogásolt részét

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. szeptember 20. 19:10

Visszadobták a tagállami vezetők az uniós határőrizeti javaslat Magyarország által is kifogásolt részét - nyilatkozta telefonon csütörtökön az MTI-nek Rogán Antal.

A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. szeptember 8. 15:55

A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Kötcsén, a Polgári Piknik elnevezésű találkozó előtt.

Nem szabad hagyni, hogy Brüsszel döntsön a menekültekről

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. június 17. 10:42

Soros György hajói "üzemszerűen" szállítják Európába az Afrikából érkezőket, holott azokat az európai jogszabályok alapján eddig sem kellett volna fogadni - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A Stop Soros javaslat és az alaptörvény szigorítását tervezi a kormány

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. május 14. 17:40

Változatlan célok mellett, a változó körülményekre tekintettel szigorítana a kormány a Stop Soros törvényjavaslaton, amelyhez az alkotmányos alapokat is meg kell teremteni - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterjelöltje kinevezése előtti meghallgatásán hétfőn az Országgyűlés igazságügyi bizottságában.

Egyetértési pontokat kell találni a választókkal

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. május 14. 15:58

A Miniszterelnöki Kabinetiroda egyik feladata egyetértési pontokat találni a választókkal a kormány által fontosnak ítélt ügyekben, a foglalkoztatás, a családtámogatás és az illegális bevándorlás terén - mondta Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterjelölt az Országgyűlés gazdasági bizottságának alakuló ülésén hétfőn.

Ágyútűz fog zúdulni ránk, de az erődünk hatalmas megerősítést kapott

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. április 19. 12:35

Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a PestiSrácok.hu-nak.