Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Tájékoztató kiadvány készült a haderőfejlesztésről

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. május 21. 9:35

A haza védelme, a nemzet szolgálata címmel készült tájékoztató kiadvány a honvédelem napja alkalmából - jelentették be hétfőn Budapesten.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. május 13. 16:40

Brüsszel a kitoloncolásról prédikál, de Sorosékkal együtt azonnal fellép a jogszerű kitoloncolással szemben.

Irányváltást kell kikényszeríteni Brüsszelben

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2019. május 12. 8:52

A családtámogatási programot ért támadás még egy ok arra, hogy májusban irányváltást kényszerítsünk ki Brüsszelben - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Magyar rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban.

Magyarország legyen 2030-ra Közép-Európa vezető turisztikai térsége

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. április 13. 13:07

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint a kormány célja, hogy 2030-ra Magyarország legyen Közép-Európa vezető turisztikai térsége, és ehhez minden hazai és európai uniós forrást megad.

Magyarország hivatalosan is megerősítette részvételét a soron következő világkiállításon

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. április 8. 16:15

Hazánk Expo-történetében jelentős mérföldkőnek számít az a részvételi szerződés, amelyet Takács Szabolcs európai uniós politikák kialakításáért és koordinációjáért felelős államtitkár, az Expo 2020 Dubai miniszteri biztosa, valamint Najeeb Al Ali, a Dubai 2020 ügyvezető igazgatója írt alá 2019. április 8-án, Dubajban.

A bevándorlás a legfontosabb kérdés Európa számára

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. április 7. 8:35

Európa számára továbbra is a bevándorlás a legfontosabb kérdés, kezelését azonban a nemzetállamokra kell bízni, mivel a brüsszeli vezetés nem hajlandó megfékezni a folyamatot - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A kormány kikéri a polgárok véleményét

Agrárminisztérium, 2019. április 1. 13:17

A kormány a párbeszédre alapozza közéleti munkáját, kikéri a polgárok véleményét, köztük az agráriumban élőkét is, ezért kedden agrárpolitikusok, szakemberek indulnak országjárásra - mondta a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott Nagy István agrárminiszterrel tartott hétfői sajtótájékoztatón, Budapesten.

Az Európai Bizottság beismerte, valóban kapott pénzzel feltöltött kártyát a szír terrorista

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2019. március 31. 10:43

Az Európai Bizottság a magyar kormány kérdésére adott válaszában beismerte, valóban kapott pénzzel feltöltött kártyát a szír terrorista - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A Fidesz addig marad a néppártban, amíg az nem lesz bevándorláspárti

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. március 17. 7:57

A Fidesznek addig éri meg az Európai Néppártban maradni, amíg az nem áll át teljes egészében a bevándorláspártiak oldalára - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.