Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Nemzeti konzultáció: már 1 millió 367 ezer 322-en válaszoltak

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. augusztus 5. 16:54

Már 1 millió 367 ezer 322-en küldték vissza a nemzeti konzultációs íveket, illetve válaszoltak az online felületen - mondta el Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivője szerdán Budapesten újságíróknak.

A kormány nem vesz részt a baloldal parlamenti színjátékában

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 31. 10:36

A kormány nem vesz részt a baloldali pártok által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésen a brüsszeli költségvetési megállapodással kapcsolatban - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Tizenöt autót adtak át a halőröknek

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. július 28. 15:19

Tizenöt autót adtak át a halőröknek kedden Budapesten.

Már több mint egymillióan töltötték ki a kérdőívet

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 28. 12:46

Már több mint egymillióan vettek részt a nemzeti konzultációban - jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Már 880 ezren töltötték ki a kérdőívet

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 24. 17:58

Eddig 880 ezren töltötték ki a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szóló nemzeti konzultációs kérdőívet, amiből azt látható, hogy az emberek is úgy gondolják: ezek a kérdések fontosak, érintik mindennapi életüket - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Megkezdődött a kártérítések kifizetése

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. július 24. 16:58

Péntek reggel minden jogosultnak átutalták a számára megítélt kártérítés felét, az összeg hiányzó részét egy hónapon belül ugyancsak megkapják - jelentette be Horváth László miniszterelnöki megbízott a helyi szegregációs iskolaügyben tartott pénteki sajtótájékoztatóján, Gyöngyöspatán.

2010 óta megduplázódott a fogyatékosügyi szervezetek állami támogatása

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. július 24. 8:40

Az elmúlt évtizedben kétszeresére nőtt a fogyatékosügyi szervezetek állami költségvetési támogatása - közölte a miniszterelnök kiemelt társadalmi ügyekért felelős megbízottja a kormány Facebook oldalára pénteken feltöltött videóban.

Felszámoljuk az illegális szemétlerakókat

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 23. 7:54

Tisztítsuk meg az országot! elnevezéssel projekt indul, amelynek részeként megkezdődik az elmúlt évtizedekben felhalmozódott, illegálisan lerakott hulladék felszámolása - közölte a kormányszóvivő szerdán a kormány honlapján.

Komoly áttörést jelent a megállapodás

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. július 22. 10:19

Komoly áttörésként értékelte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az EU-csúcsot lezáró megállapodást, hiszen - mint mondta - sikerült megvédeni a nemzeti büszkeséget és jelentős mennyiségű plusz pénzt is kiharcoltak az országnak.