Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

A polgárőrök részt vesznek a határvédelemben, és ezáltal jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország közbiztonsága jó

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. január 19. 12:20

A polgárőrök a kormány stratégiai partnerei, akik részt vesznek a határvédelemben, és ezáltal jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország közbiztonsága jó - közölte a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott sajtótájékoztatón.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. január 15. 16:01

Reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

Vitákkal teli időszak következik az európai politikában

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2020. január 12. 7:47

Vitákkal teli időszakra számít a kormány az európai politikában, mert még mindig fennállnak az identitásválság okai, amelyeket az újra erősödő migráció hoz felszínre - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Miniszterelnöki Kormányinfó - Senki nem maradt le semmiről

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár, 2020. január 9. 15:37

A miniszterelnök által tartott évindító nemzetközi sajtótájékoztatóra - az idei első Kormányinfóra - azok a belföldi szerkesztőségek kaptak meghívást, melyek munkatársai rendszeres meghívottai, résztvevői az év közben megtartott Kormányinfóknak.

Társadalmi párbeszéd a diabétesz ügyében

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. december 13. 9:36

Magyarország Kormánya arról döntött, hogy magasabb szinten támogatja az 1-es típusú diabéteszes gyermeket nevelő családokat és kiemelt támogatást nyújt a cukorbetegeket képviselő szervezeteknek.

Díjazták a Magyarország 365 fotópályázat legjobb képeit

Miniszterelnöki Kabinetiroda, Parlamenti államtitkár, 2019. december 12. 6:06

Kihirdették a Magyarország 365 fotópályázat nyerteseit, a szakmai zsűri elismeréseit, a partnerszervezetek különdíjait és a közönségdíjakat összesen tizenöten vehették át.

A szuverenitás egyet jelent a magyar nemzet gyarapodásával

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2019. december 10. 22:54

A szuverenitás megléte egyet jelent a magyar nemzet gyarapodásával - hangsúlyozta Hollik István kormányszóvivő az Alapjogokért Központ (AK) konferenciáján kedden, Budapesten.

A magyar családok védelmét és Magyarország biztonságát szolgáló javaslatokat fogadott el a parlament

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2019. december 10. 16:36

A kormány javaslatára a magyar gazdaság és a magyar családok védelmét, illetve Magyarország biztonságát szolgáló törvényjavaslatokat fogadott el a parlament - mondta Hollik István kormányszóvivő keddi sajtótájékoztatóján.