.

Találatok száma: 10

Hírek

Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 - Sajtóközlemény

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 7. 9:43

A Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 (BWS2019) Tárcaközi Bizottsága tegnap megtartotta második ülését

Tiltakozó jegyzéket adott át a magyar kormány

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 6. 20:23

Tiltakozó jegyzéket adott át a magyar kormány a román kabinetnek az úzvölgyi katonai temetőben csütörtökön történtek miatt - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Magyarország vízügyi projektekkel kapcsolódik be az AIIB munkájába

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 5. 18:37

Magyarország a vízügyi ágazatokon keresztül kapcsolódik be az Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bank (AIIB) munkájába, a következő hetekben áttekintik, milyen projektekben tudnának részt venni magyar cégek és kormányzati szervek - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára egy üzletfejlesztési konferencián szerdán Budapesten.

Komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 3. 13:26

Komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt, és a magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeres legyen a partnerség a kanadai cégekkel - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek szombaton, háromnapos kanadai látogatása végeztével.

Bővíti gyártókapacitását a Bock Magyarországon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 28. 15:11

A német Bock csoport magyarországi vállalata, a Bock Hungária Kft. 3,8 milliárd forintból bővíti gyártókapacitását Ajkán és Noszlopon, 60 új munkahelyet hozva létre a fejlesztéssel a Veszprém megyei településeken.

Tíz új pályázatot írtak ki a vajdasági gazdaságfejlesztési program második szakaszában

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 24. 9:20

Egyebek mellett falusi házvásárlásra, földvásárlásra, növénytermesztésre, állattenyésztésre és idegenforgalmi fejlesztésekre pályázhatnak a Vajdaságban élő magyar állampolgárok a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának második ciklusában - jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke csütörtökön Nagybecskereken.

Szükségszerű az átlag feletti gazdasági növekedés Magyarországon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 21. 22:12

Szükségszerű az uniós átlag feletti gazdasági növekedés Magyarországon a 2010 előtti lemaradás miatt, a kormány ezért az exportfinanszírozás új lehetőségeit nyitja meg - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára kedden Budapesten, az Exim Awards gálán.

Az Erdélyi Gazdaságfejlesztési Program új fejezetét jelentette be Magyar Levente államtitkár

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 19. 16:06

A magyar állam által finanszírozott Erdélyi Gazdaságfejlesztési Program új fejezetét jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szombaton, a Maros megyei Sáromberkén (Dumbravioara).

Több száz milliárd forintos beruházásokat terveznek japán cégek Magyarországon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 14. 15:43

Együttesen több száz milliárd forintos magyarországi nagyberuházást tervező japán cégekkel tárgyalt a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) hivatalos látogatáson Japánban tartózkodó parlamenti államtitkára.

Budapesten került megrendezésre a Magyar-Srí Lanka-i Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság alakuló ülése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. április 25. 11:51

A Magyar-Srí Lanka-i Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság (GVB) alakuló ülésére 2019. április 23-24. között került sor Budapesten, Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium az export növeléséért felelős helyettes államtitkára, valamint Srí Lanka-i partnere, Sisira Tissakumara Kodikara, a Stratégiai Fejlesztési és Nemzetközi Kereskedelmi Minisztérium államtitkárának elnökletével