.

Találatok száma: 10

Hírek

Tíz új pályázatot írtak ki a vajdasági gazdaságfejlesztési program második szakaszában

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 24. 9:20

Egyebek mellett falusi házvásárlásra, földvásárlásra, növénytermesztésre, állattenyésztésre és idegenforgalmi fejlesztésekre pályázhatnak a Vajdaságban élő magyar állampolgárok a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának második ciklusában - jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke csütörtökön Nagybecskereken.

Szükségszerű az átlag feletti gazdasági növekedés Magyarországon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 21. 22:12

Szükségszerű az uniós átlag feletti gazdasági növekedés Magyarországon a 2010 előtti lemaradás miatt, a kormány ezért az exportfinanszírozás új lehetőségeit nyitja meg - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára kedden Budapesten, az Exim Awards gálán.

Az Erdélyi Gazdaságfejlesztési Program új fejezetét jelentette be Magyar Levente államtitkár

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 19. 16:06

A magyar állam által finanszírozott Erdélyi Gazdaságfejlesztési Program új fejezetét jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szombaton, a Maros megyei Sáromberkén (Dumbravioara).

Több száz milliárd forintos beruházásokat terveznek japán cégek Magyarországon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 14. 15:43

Együttesen több száz milliárd forintos magyarországi nagyberuházást tervező japán cégekkel tárgyalt a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) hivatalos látogatáson Japánban tartózkodó parlamenti államtitkára.

Budapesten került megrendezésre a Magyar-Srí Lanka-i Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság alakuló ülése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. április 25. 11:51

A Magyar-Srí Lanka-i Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság (GVB) alakuló ülésére 2019. április 23-24. között került sor Budapesten, Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium az export növeléséért felelős helyettes államtitkára, valamint Srí Lanka-i partnere, Sisira Tissakumara Kodikara, a Stratégiai Fejlesztési és Nemzetközi Kereskedelmi Minisztérium államtitkárának elnökletével

A külügyminisztérium 11 millió forint értékű humanitárius gyorssegélyt nyújt Srí Lanka számára

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. április 25. 8:06

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) 11 millió forint értékű humanitárius gyorssegélyt nyújt a terrortámadások sújtotta Srí Lanka számára - tájékoztatta Magyar Levente, a minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t szerdán közleményben.

Magyarország díszvendégként vesz részt egy jelentős kínai kereskedelmi vásáron

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. április 8. 10:15

A magyar innováció és a külföldi cégek számára kínált befektetési környezet bemutatására helyezi a hangsúlyt a 13. Honan Kína Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Vásáron díszvendégként résztvevő Magyarország kiállítási pavilonja - nyilatkozta Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium exportnövelésért felelős helyettes államtitkára hétfőn az MTI-nek telefonon.

Intenzív együttműködés kezdődik több területen Magyarország és a Fülöp-szigetek között

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. április 3. 14:25

Intenzív együttműködés kezdődik Magyarország és a Fülöp-szigetek befektetési és exportösztönzési ügynökségei között, illetve új szintre emelik a sport területén megvalósított együttműködést az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és a Fülöp-szigeteki Sport Bizottság között - mondta Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) helyettes államtitkára a Magyar-Fülöp-szigeteki gazdasági vegyes bizottság első ülését követő sajtótájékoztatón és együttműködési megállapodások aláírásán, szerdán, Budapesten.

Az Ugandai Köztársaságban megvalósítandó nemzetközi fejlesztési programra vonatkozó pályázati felhívás

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. március 29. 17:37

A magyar Kormány döntése értelmében a Külgazdasági és Külügyminisztérium átfogó nemzetközi fejlesztési programot indít az Ugandai Köztársaságban. A program célja, hogy Magyarország projektalapú támogatás révén elősegítse Uganda fenntartható fejlődését és jövőbeni stabilitását.

Az amerikai kormányzat egyetért az értékelvű magyar politikával

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. március 26. 18:49

A jelenlegi amerikai kormányzat egyetért az értékelvű magyar politikával - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Washingtonban az MTI-nek.