.

Találatok száma: 10

Hírek

Töretlenül hisszük, hogy a kárpátaljai magyarságnak van jövője

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. július 11. 15:30

Töretlen a hitünk abban, hogy a kárpátaljai magyarságnak van jövője, amit az is alátámaszt, hogy a kárpátaljai magyar közösség sikerrel használta fel saját épülésére a magyar kormány által számára az elmúlt 2,5 évben nyújtott több mint 18 milliárd forintnyi gazdaságfejlesztési támogatást - jelentette ki Magyar Levente, Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Beregszászon, ahol újabb gazdaságfejlesztési programokat és pályázati lehetőségeket hirdetett meg.

Lerakták a kőszegi határátkelőt és az ausztriai Rőtfalvát tehermentesítő út alapkövét

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 28. 15:10

Lerakták pénteken a 87-es számú főutat és az osztrák B61a jelzésű utat új határmetszési ponttal összekötő 1,8 kilométer hosszúságú út alapkövét a kőszegi határátkelőhely közelében.

Megérkezett Budapestre a Shanghai Airlines első járata Kínából

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 7. 11:35

Megérkezett Budapestre péntek reggel a Shanghai Airlines első járata a Sanghaj-Putungi repülőtérről, a járat hetente háromszor közlekedik a két város között. A repülőgép nem sokkal 6 óra előtt szállt le a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren és a szokásoknak megfelelően vízsugárral köszöntötték.

Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 - Sajtóközlemény

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 7. 9:43

A Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 (BWS2019) Tárcaközi Bizottsága tegnap megtartotta második ülését

Tiltakozó jegyzéket adott át a magyar kormány

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 6. 20:23

Tiltakozó jegyzéket adott át a magyar kormány a román kabinetnek az úzvölgyi katonai temetőben csütörtökön történtek miatt - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Magyarország vízügyi projektekkel kapcsolódik be az AIIB munkájába

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 5. 18:37

Magyarország a vízügyi ágazatokon keresztül kapcsolódik be az Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bank (AIIB) munkájába, a következő hetekben áttekintik, milyen projektekben tudnának részt venni magyar cégek és kormányzati szervek - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára egy üzletfejlesztési konferencián szerdán Budapesten.

Komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. június 3. 13:26

Komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt, és a magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeres legyen a partnerség a kanadai cégekkel - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek szombaton, háromnapos kanadai látogatása végeztével.

Bővíti gyártókapacitását a Bock Magyarországon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 28. 15:11

A német Bock csoport magyarországi vállalata, a Bock Hungária Kft. 3,8 milliárd forintból bővíti gyártókapacitását Ajkán és Noszlopon, 60 új munkahelyet hozva létre a fejlesztéssel a Veszprém megyei településeken.

Tíz új pályázatot írtak ki a vajdasági gazdaságfejlesztési program második szakaszában

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 24. 9:20

Egyebek mellett falusi házvásárlásra, földvásárlásra, növénytermesztésre, állattenyésztésre és idegenforgalmi fejlesztésekre pályázhatnak a Vajdaságban élő magyar állampolgárok a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának második ciklusában - jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke csütörtökön Nagybecskereken.

Szükségszerű az átlag feletti gazdasági növekedés Magyarországon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár archiv, 2019. május 21. 22:12

Szükségszerű az uniós átlag feletti gazdasági növekedés Magyarországon a 2010 előtti lemaradás miatt, a kormány ezért az exportfinanszírozás új lehetőségeit nyitja meg - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára kedden Budapesten, az Exim Awards gálán.