Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság

Schanda Tamás

parlamenti és stratégiai államtitkár, miniszterhelyettes

Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Magyarország élen jár a kerékpározásban európai szinten

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 27. 12:43

Magyarország élen jár a kerékpározásban európai szinten, az emberek 22 százaléka használja fő közlekedési eszközként a biciklit, és csak két legendásan kerékpárbarát ország, Hollandia és Dánia előz meg minket - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken a Kerékpárosbarát Település és a Kerékpárosbarát Munkahely díjátadó ünnepségen, Budapesten.

Hatalmas volt az érdeklődés a vállalkozások épületenergetikai fejlesztéseit támogató pályázat iránt

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 23. 12:42

Hatalmas volt az érdeklődés a cégek megújuló energiahasználatát, illetve épületeik energiahatékonyságának növelését célzó fejlesztéseket támogató uniós pályázat iránt - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

63 intézmény 7206 szakot kínál a felsőoktatásban

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 22. 12:48

A mostani felvételi eljárásban 63 felsőoktatási intézmény 7206 szakot hirdetett meg, változás, hogy egy emelt szintű érettségi vizsga megléte a feltétele a bekerülésnek - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára szerdán újságíróknak.

Érdemes informatikai képzéseket választani a felsőoktatási jelentkezések során

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 21. 11:11

Egyre növekszik az érdeklődés a felsőoktatási informatikai képzések iránt, és a kormány továbbra is arra biztatja a fiatalokat, válasszák minél többen az ilyen típusú képzéseket - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára kedden Budapesten újságíróknak.

Sikeres volt a 2020-as e-matrica elővásárlási lehetősége

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 20. 15:11

A 2020. évre szóló e-matricából elővételben, tavaly decemberben megközelítően 150 ezer fogyott, húsz százalékkal több, mint egy évvel korábban; a befolyt 3 milliárd forint pedig 26 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit - hangsúlyozta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

A kormány célja a vállalkozások megerősítése

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 16. 14:12

A kormány célja a magyar vállalkozások megerősítése, ezt szolgálja a kis- és középvállalkozások (kkv) stratégiája is - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

A kormány célja a szegénység felszámolása

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 16. 10:25

A kormány célja a szegénység felszámolása, és az, hogy egyre többen dolgozzanak, mivel ez jelenti a kiutat a szegénységből - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára.

A kormány elkötelezett az út- és vasúthálózat fejlesztésében

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 15. 13:18

A kormány és az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) elkötelezett az út- és vasúthálózat, a közösségi közlekedés eszköztárának folyamatos fejlesztésében, ez az ország gazdasági érdekeit, a magyar emberek, családok biztonságát, kényelmét is szolgálja - mondta Schanda Tamás, az ITM parlamenti és stratégiai államtitkára a MÁV-val közösen tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

2020-ban is a foglalkoztatás és a bérek növelése az egyik legfontosabb cél

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 14. 13:01

A foglalkoztatás és a bérek növelése idén is a kormány legfontosabb céljai közé tartozik - jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára.

Szombaton lesz a középiskolába jelentkezők központi írásbeli vizsgája

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 14. 9:40

Szombaton tartják a központi írásbeli vizsgát a középiskolába jelentkezőknek - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős államtitkára hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.