Parlamenti Államtitkárság

Cseresnyés Péter

miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Ötvenmilliárdos útfelújítás indult a Magyar Falu Programban

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. augusztus 5. 16:00

A Magyar Falu Program keretében az idén országosan 50 milliárd forint értékben valósulhatnak meg teljes körű útfelújítási projektek, melyek hozzájárulnak a települések lakosságának megtartásához.

Magyar-horvát kerékpáros fejlesztések zárultak Nagykanizsán

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. július 29. 8:46

A dél-zalai térség és a horvátországi Muraköz megye kerékpáros turisztikai fejlesztését szolgálta az a magyar-horvát közös projekt, amelynek több mint 1,7 millió eurós fejlesztéseit szombaton zárták le Nagykanizsán.

40 milliárd forintnyi pályázati pénz a nemzeti parkoknak

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. július 8. 9:03

A magyar nemzeti parkok körülbelül 40 milliárd forintnyi pályázati lehetőséghez jutottak a jelenlegi uniós fejlesztési ciklusban, ezt a forrást természetvédelemre, illetve a parkok látványosságaira fordíthatják - mondta Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton, a kápolnapusztai Bivalyfesztiválon.

Megkezdődött a Balatoni Bringakör felújítása

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. május 24. 9:08

Több évnyi előkészület után a Balatonalmádi-Balatonlelle közötti szakasszal kezdődött meg a Balatoni Bringakör közel 17 milliárd forintos felújítása, amely a tervek szerint 2021 tavaszáig tart - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára Siófokon, csütörtökön.

A Szakma Sztár Fesztivál idei helyezettjeit köszöntötték a Parlamentben

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. május 7. 12:40

A XII. Szakma Sztár Fesztivál országos szakmai versenyek helyezettjeit, felkészítőit köszöntötték kedden a Parlamentben, és emléklapot adtak át az 52 szakmában március 12-13-án tartott döntő szakmánkénti első három helyezettjének, valamint tanáraiknak.

A magyarok világszínvonalú alkotásokra képesek

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. április 29. 8:12

A magyarok világszínvonalú alkotásokra képesek, "ott vannak a szeren", a sportinnovációban éppúgy, mint a nemzetközi szinten is versenyképes egészségügyi innovatív vállalkozások mezőnyében - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára pénteken a szellemi tulajdon világnapján, a Millenniumi díjak átadásán.

Biztassuk a fiatalokat a problémák meglátására

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. február 28. 16:11

Biztatni kell a fiatalokat arra, hogy meglássák a problémákat és találják meg a lehetséges megoldásokat céljaik elérése érdekében - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára Nagyatádon csütörtökön.

Inkubátorház és gépipari csarnok alapkövét tették le Sümegen

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. február 28. 8:56

Inkubátorház és gépalkatrészeket gyártó csarnok alapkövét tették le a Sümegi Ipari Parkban. A mintegy 700 millió forintos beruházás a tervek szerint az év végére valósul meg.

Több mint háromezer kilométernyi út újult meg

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. szeptember 15. 13:39

Az elmúlt években több mint 3000 kilométernyi alsóbbrendű út újult meg Magyarországon, a következő években pedig a Magyar falu program révén jelentős összegeket fordítanak a vidéki, 4-5 számjegyű utak felújítására - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken a Zala megyei Ortaházán.

Innovációra és technológiaváltásra van szükség

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. május 31. 14:15

A magyar gazdaság egyre növekvő munkaerőigényét a cégek hatékonyabb működésével, innovációval és technológiaváltással lehet kezelni - fogalmazta meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára csütörtökön Nagykanizsán.