Innovációs és Technológiai Minisztérium

Dr. Palkovics László

innovációs és technológiai miniszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Újra pályázhatnak kerékpárosbarát címre a munkaadók és önkormányzatok

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2019. szeptember 20. 9:53

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium célja a Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely pályázatok meghirdetésével, hogy a követendő példákat, bevált megoldásokat felkutassa, tapasztalataikat feldolgozza és mintaként átadja, a rendszerszerű fejlesztéseket jutalmazza.

Digitális közösségi alkotóműhelyt adtak át Miskolcon

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2019. szeptember 20. 8:49

Digitális közösségi alkotóműhelyt adtak át a Miskolci Szakképzési Centrumban csütörtökön, ahol egyúttal letették a "21. századi szakképző iskolák" országos fejlesztési program keretében megújuló informatikai technikum alapkövét is.

Tudásközpontot hoznak létre Ózdon a kohászat jövőjéért

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2019. szeptember 20. 8:44

Ózdon tudásközpontot hoznak létre az oktatási intézmények és a vállalatok összefogásával a kohászat jövőjének támogatására - mondta újságíróknak Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Ózdon csütörtökön.

Megépül a Jászberényt elkerülő út harmadik üteme, megújult a kiskörei Tisza-híd

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Közlekedéspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2019. szeptember 19. 14:07

Megépül 8,5 milliárd forintból 4,5 kilométeren kétszer egy sávos útszakaszként a 31-es és a 32-es főutak között a Jászberényi elkerülő út harmadik üteme, valamint 1,6 milliárd foirntból megújult a kiskörei Tisza-híd .

Már 310 ezer család kapott támogatást az Otthon melege programban

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. szeptember 19. 13:19

Indulása óta már 310 ezer család kapott támogatást az Otthon melege programban, a program újabb kiírással folytatódik.

Csaknem kétmilliárd forintos fejlesztés a nyomdaipari szakképzésben

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Tudás- és Innováció-menedzsmentért Felelős Államtitkárság, 2019. szeptember 19. 8:36

Csaknem kétmilliárd forintos kormányzati támogatással épül meg a Békéscsabai Nyomdaipari Tudás- és Képzőközpont, amelynek alapkövét szerdán helyezték el.

Megalakul az Egyetemi Klinikák Tanácsa

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2019. szeptember 18. 15:03

A négy orvos- és egészségtudományi egyetem, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) részvételével megalakul az Egyetemi Klinikák Tanácsa - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Norvég parlamenti delegációt fogadott Perényi Zsigmond

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság, 2019. szeptember 18. 13:45

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára az Európa Tanács norvég parlamenti közgyűlési delegációját fogadta 2019. szeptember 16-án, Budapesten. A felek kölcsönösen tájékoztatták egymást az EGT és Norvég Alapokra vonatkozó eredményekről, elképzeléseikről, és kifejezték egyetértésüket az eddigi és a jövőbeli együttműködés fontosságában.

Növelni kell a lakosság digitális kompetenciáját

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság, 2019. szeptember 18. 13:35

Miközben a digitális infrastruktúra kiépítésében Magyarország kifejezetten jól teljesít, a magyar lakosság 17 százaléka még sosem használt internetet, éppen ezért a jövőben különböző programokkal növelni kell a lakosság digitális kompetenciáját.

Palkovics László a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének vezetőivel találkozott

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2019. szeptember 18. 9:48

A felsőoktatás aktuális kérdéseiről egyeztetett Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének (FDSZ) képviselőivel 2019. szeptember 18-án, Budapesten.