A Kormány 2012/2015. (XII. 29.) Korm. határozatának, az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) eredményei alapján a Kormány által végrehajtandó Digitális Jólét Programnak megfelelően határidőre elkészültek a következő évek digitális fejlesztési irányait meghatározó stratégiák: Magyarország Digitális Exportfejlesztési Stratégiája, Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája, valamint Magyarország Digitális Oktatási Stratégiája.

A stratégiákat széles körű párbeszéd és társadalmi egyeztetési folyamat keretében alakítottuk ki. Kiemelt figyelmet fordítottunk a szakmai és érdekképviseleti szervezetekkel, a piaci, valamint a civil és tudományos szereplőkkel folytatott szakmai konzultációkra.

A Kormány által a 1488/2016. (IX.2.) Korm. határozattal elfogadott Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája az alábbiakban érhető el.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája

A Kormány által 1491/2016. (IX. 15.) Korm. határozattal elfogadott Magyarország Digitális Exportfejlesztési Stratégiája az alábbiakban érhető el.

Magyarország Digitális Exportfejlesztési Stratégiája

A Kormány által 1536/2016. (X. 13.) Korm. határozattal elfogadott Magyarország Digitális Oktatási Stratégiája az alábbiakban érhető el.

Magyarország Digitális Oktatási Stratégiája

A Kormány által 1858/2016. (XII. 27.) Korm. határozattal elfogadott Magyarország Digitális Startup Stratégiája az alábbiakban érhető el.

Magyarország Digitális Startup Stratégiája

A DJP2.0 Stratégiai Tanulmány az alábbiakban érhető el.

DJP2.0 Stratégiai Tanulmány

Magyarország Digitális Agrár Stratégiájának tervezete, a Digitális Jólét Fórumra készített összefoglalója az alábbiakban érhető el.

Magyarország Digitális Agrár Stratégiája

A Kormány által 1470/2019. (VIII. 1.) Korm. határozattal elfogadott Magyarország Digitális Agrár Stratégiája az alábbiakban érhető el.