Innovációs és Technológiai Minisztérium

Dr. Palkovics László

innovációs és technológiai miniszter

Vezető hírek

Tiszta és okos energetikai szolgáltatásokra van szükség

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Energia- és Klímapolitikáért Felelős Államtitkárság, 2020. január 17. 10:34

Tiszta és okos energetikai szolgáltatásokat kell nyújtani a magyar fogyasztóknak - mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

A gazdaság legyen magyar, zöld és high-tech

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2020. január 17. 10:31

A gazdaság legyen magyar, zöld és high-tech - összegezte a kormány legfőbb gazdasági elképzeléseit az innovációs és technológiai miniszter a Debreceni Egyetem (DE) gazdasági évindító partnertalálkozóján csütörtökön.

A kormány határozott stratégiai célokat tűzött ki a klímaváltozás és a környezetvédelem területén

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Energia- és Klímapolitikáért Felelős Államtitkárság, 2020. január 16. 16:50

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közzétette a kormányzati honlapon a közelmúltban elfogadott energia- és klímapolitikai stratégiai dokumentumokat.

A kormány célja a vállalkozások megerősítése

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 16. 14:12

A kormány célja a magyar vállalkozások megerősítése, ezt szolgálja a kis- és középvállalkozások (kkv) stratégiája is - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Már 70 iskolában szerezhetnek fogyasztóvédelmi ismereteket a diákok

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Kereskedelempolitikáért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság, 2020. január 16. 12:29

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a hetvenedik oktatási intézmény munkáját ismerte el Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címmel. Az erről szóló oklevelet Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár adta át a Siófoki Szakképzési Centrum Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája részére 2020. január 16-án, Marcaliban.

A kormány célja a szegénység felszámolása

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 16. 10:25

A kormány célja a szegénység felszámolása, és az, hogy egyre többen dolgozzanak, mivel ez jelenti a kiutat a szegénységből - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára.

Idén is számíthatnak a családok és a tisztességes vállalkozások a fogyasztóvédelemre

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Kereskedelempolitikáért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság, 2020. január 15. 13:22

Az élet minden területén megjelenik a fogyasztóvédelem, ezért annak fókuszában tavaly a családok biztonsága és a tisztességes vállalkozások védelme állt, ennek az elvnek a követésére törekednek majd idén is - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára egy fogyasztóvédelmi ellenőrzéssel egybekötött sajtótájékoztatón szerdán, Budapesten az Allee Bevásárlóközpontban.

A kormány elkötelezett az út- és vasúthálózat fejlesztésében

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Parlamenti és Stratégiai Államtitkárság, 2020. január 15. 13:18

A kormány és az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) elkötelezett az út- és vasúthálózat, a közösségi közlekedés eszköztárának folyamatos fejlesztésében, ez az ország gazdasági érdekeit, a magyar emberek, családok biztonságát, kényelmét is szolgálja - mondta Schanda Tamás, az ITM parlamenti és stratégiai államtitkára a MÁV-val közösen tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

Elindul a Magyar Multi Program második köre

Innovációs és Technológiai Minisztérium, Gazdaságstratégiáért és Szabályozásért Felelős Államtitkárság, 2020. január 15. 12:53

Elindul a Magyar Multi Program második köre, március 5-től várják a vállalkozások jelentkezését - jelentette be szerdán György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.