Parlamenti Államtitkárság

Völner Pál

miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Magyarország továbbra sem fogadja el a migránskvótát, a magyar emberek erről már döntöttek

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. május 15. 22:58

Felháborító, hogy Brüsszel még mindig ránk akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát. Magyarország továbbra sem fogadja el a kívülről kényszerített menekültkvótát, és erre az álláspontra kötelezi a kormányt a magyar emberek döntése is - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán az MTI-nek.

Az igazságszolgáltatás függetlenségét támadja az ellenzék

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. május 13. 14:50

Az igazságszolgáltatás függetlenségét támadja az ellenzék az európai parlamenti (EP-) választási kampányban: a Nemzeti Választási Bizottság Czeglédy Csaba ügyében politikai döntést hozott, az Országos Bírói Tanács pedig egy februári ügy miatt csak a kampányban kezdeményezte az Országos Bírósági Hivatal elnökének elmozdítását - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára hétfőn, újságíróknak.

Völner Pál levele Rádi Péternek, az NVB elnökének

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. május 12. 14:55

Az Igazságügyi Minisztérium mély megdöbbenéssel értesült arról, hogy a Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Szegedi Törvényszék kérését, és a bíróság kezdeményezése ellenére sem függesztette fel Czeglédy Csaba, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselő-jelöltjének a mentelmi jogát.

Fontos a jogi akadálymentesítés

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. április 30. 16:13

A magyar kormány és a CESCI együttműködése nemcsak a térség, hanem egész Európa versenyképességét erősíti - többek közt erről beszélt Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a szervezet működésének tizedik évfordulója alkalmából tartott konferencia megnyitóján mondott köszöntőjében.

Völner Pál tankönyvadományt adott át a nagyszőlősi magyar iskolának

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. április 1. 9:53

Ezerhatszáz kötet alsó tagozatos magyar nyelvtankönyvet és hozzájuk tartozó munkafüzeteket adott át ünnepélyes keretek közt - az Igazságügyi Minisztérium ajándékaként - Völner Pál parlamenti államtitkár pénteken a kárpátaljai Nagyszőlősön a Perényi Zsigmond Középiskola tanulóinak.

Bejáráson a Közigazgatási Felsőbíróság leendő székhelyén

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. március 28. 14:14

Dr. Völner Pál igazságügyi miniszterhelyettes és Dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke részvételével bejárást tartottak a Közigazgatási Felsőbíróság leendő székhelyén Esztergomban. Az intézménynek a Szent István tér 4., azaz a Déli Kanonoksor ad majd otthont. Az igazságügyi vezetők a látogatás alkalmával áttekintették a közigazgatási bírósági rendszer felállításával kapcsolatos aktuális feladatokat is.

A Stop Soros továbbra is Brüsszel bevándorláspárti terveinek útjában áll

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. március 25. 10:38

A Stop Soros törvénycsomag miatt indított kötelezettségszegési eljárás valószínűleg az Európai Bíróságon végződik, mert a magyar kormány továbbra sem akar bevándorlást a parlament jóváhagyása nélkül, és büntetendő marad a migráció törvényellenes támogatása - mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára pénteki sajtótájékoztatóján Esztergomban.

A bevándorláspárti brüsszeli bürokraták megint a Soros-hálózat érdekeit védik

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2019. január 24. 15:28

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint azzal, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette a Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárást, a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták megint a Soros-hálózat érdekeit védik.

Hétpárti egyeztetés az önálló közigazgatási bíráskodásról

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. november 6. 8:05

Az Igazságügyi Minisztérium 2018. november 5-én hétpárti egyeztetést tartott az önálló közigazgatási bírósági szervezet felállításához szükséges legfontosabb törvényi szintű szervezeti, igazgatási és jogállási szabályokat magába foglaló törvénytervezetről.

A kormány válasza az Európai Bizottságnak: marad a "Stop Soros"

Igazságügyi Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2018. szeptember 19. 15:06

A kormány elkészítette válaszait az Európai Bizottság (EB) felvetéseire a "Stop Soros" törvénycsomag és az ahhoz kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt indult kötelezettségszegési eljárásban, és Magyarország nem vonja vissza a jogszabályokat, amelyek az országot és Európát védik - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.