Közigazgatási Államtitkárság

Dr. Kádár Pál

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási Államtitkárság

Videók

Országszerte tartanak programokat március 15-én

Országszerte tartanak programokat március 15-én2015. március 10.

A nemzeti ünnep programjairól tartott keddi sajtótájékoztatón Kun Szabó István elmondta: szombaton a Parlament, március 15-én, vasárnap a Várkert Bazár és a Táncsics-börtön is ingyenesen látogatható lesz. Orbán Viktor miniszterelnök fél 11-kor mond beszédet a Múzeumkertben.
Már 14-én elkezdődik az állami ünnepségsorozat

Már 14-én elkezdődik az állami ünnepségsorozat2015. március 6.

Március 14-én már elkezdődik az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából szervezett állami ünnepségsorozat: a Nyitott Parlament program keretében ingyenesen lehet látogatni az Országházat és megtekinteni a Szent Koronát - mondta Kun Szabó István.
Szükség van a NATO-ra

Szükség van a NATO-ra2014. december 2.

Az "Egy új hidegháború megelőzése, a NATO szerepe a XXI. században - Az ukrán krízis, mint a NATO-orosz kapcsolatok változásának oka" című tanácskozáson Siklósi Péter, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi tervezésért felelős helyettes államtitkára kiemelte: a NATO erős szövetsége Észak-Amerikának és Európának, és ez nem változik.
Terv szerint haladnak az előkészületek

Terv szerint haladnak az előkészületek2014. augusztus 19.

Terv szerint haladnak az augusztus 20-i, központi ünnepi rendezvények előkészületei - mondta Kun Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatalát vezető helyettes államtitkár kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
Európa biztonsága szempontjából kritikus döntések születtek Wales-ben

Európa biztonsága szempontjából kritikus döntések születtek Wales-ben

Európa közvetlen környezete újabb és újabb válságokkal terhelt, amelyeket a nemzetközi közösségnek biztonsága érdekében kezelnie kell - mondta Dankó István, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára a NATO 2014: a Szövetség a walesi csúcstalálkozó után elnevezésű konferencián.