A Föld Napja alkalmából az Agrárminisztérium országos fotópályázatot hirdet. A fotópályázaton Az Év BISEL fotósát keressük a 7-12. évfolyamos diákok között. A veszélyhelyzethez is igazodva célunk a felhívással, hogy az egyéni pályázók a BISEL (Bioindikáció a Középiskolai Oktatásban) programhoz kapcsolódva olyan pillanatokat, természeti élményeket kapjanak lencsevégre, amelyet másokkal is szívesen megosztanának.

A természetfotózás örömein túl szeretnénk, ha az elhivatott BISEL-es - vagy egyszerűen csak természetkedvelő - pályázók a lakóhelyükhöz közeli vízfolyásokkal élő kapcsolatot ápolnának, a vizes élőhelyek gazdag élővilágát, élő kincseit jobban megismernék és bemutatnák. Ezért a pályázók fotóit szeretnénk a BISEL honlapon, a közreműködő szervezetek honlapjain, szakmai anyagokban, a nyomtatott és elektronikus sajtóban is megjeleníteni, illetve amint a helyzet lehetővé teszi, kiállítani a Mezőgazdasági Múzeumban.

A pályázati felhívásban részletezett feltételeknek megfelelő pályaművek elérhetőségét (linkjét) szeptember 15-ig várjuk a [[[xIHBeY5NARQmYmlzZWxAYW0uZ292Lmh1]]] e-mail címre. Erre az e-mail címre fogadjuk a felhívással kapcsolatos kérdéseket is.
A beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el október közepéig. Az első három helyezett díjazásban részesül.

A pályázati felhívás és a részét képező hozzájáruló nyilatkozat, illetve adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

Sikeres pályázást kívánnak a BISEL program szervezői!

(AM Sajtóiroda)