Parlamenti Államtitkárság

Rétvári Bence

miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Vezető hírek

Cél, hogy évről évre egészségesebb ételeket tálaljanak a közétkeztetésben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. november 18. 12:40

Cél, hogy évről évre egészségesebb és finomabb ételek legyenek a közétkeztetésben; teret kapjanak az újfajta receptek, technikák és az innováció - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a jövőre megrendezésre kerülő IX. Országos Közétkeztetési Szakácsversenyről tartott hétfői sajtótájékoztatóján.

Vannak olyan ellenzéki erők, amelyek ártani akarnak a magyarságnak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. november 15. 8:52

Vannak olyan ellenzéki erők, amelyek ártani akarnak a magyarságnak - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Ma már más képet mutatnak az iskolák, mint tíz éve

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. november 13. 12:03

Ma már egészen más képet mutatnak az iskolák, mint nyolc-tíz éve, szinte rájuk sem lehet ismerni - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a közoktatásban 2010 óta megvalósult fejlesztésekre, innovációkra utalva szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Nőtt az időskori biztonság Magyarországon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. november 12. 16:00

Csökkent a nélkülözésnek kitett idős emberek aránya Magyarországon - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Budapesten.

Pozitív a gyermekétkeztetésben bevezetett intézkedések hatás

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. november 8. 8:45

Jól látható a gyermekétkeztetésben bevezetett intézkedések pozitív hatása, a fokozatos áttérés radikális változásokat hozott az iskolai étkeztetésben az elmúlt években - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

A gyermekétkeztetés sokat tehet a következő generációk egészségéért

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. október 31. 15:28

Nemzetközi téren is látható a gyermekétkeztetésben bevezetett intézkedések pozitív hatása, Magyarország jó példa arra, hogy érdemes radikálisat lépni, mert sokat lehet tenni a következő generáció egészségéért - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten.

A népfőiskolák segítenek megismerni elődeink és kortársaink teljesítményét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. október 30. 14:29

A népfőiskolák segítenek megismerni elődeink és kortársaink teljesítményét - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a népfőiskolai mozgalomról tartott konferencián szerdán Kápolnásnyéken.

Óriási értéke van a szabadságnak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. október 23. 16:47

Október 23. mindig arra emlékeztet, hogy óriási értéke van a szabadságnak - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulója alkalmából tartott ünnepi megemlékezésen kedden, a budapesti Bem téren.

A jövő évi költségvetésben 14 milliárd forint áll rendelkezésre az ingyenes tankönyvekre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. október 22. 10:27

A jövő évi költségvetésben 14 milliárd forint áll rendelkezésre az ingyenes tankönyvekre, ezért fontos, hogy ez a pénz ne a magán tankönyvkiadók profitérdekét, hanem a köz érdekét szolgálja, és a diákok minél jobb minőségű tankönyvvel ellátását - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, kedden.