Közigazgatási Államtitkárság

dr. Latorcai Csaba

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Dr. Latorcai Csaba avatta fel II. András emlékművét a Szentföldön

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. szeptember 30. 9:16

Magyarország olyan keresztény ország, amelynek fontos, hogy a Szentföldön erősödjön a keresztény élet – mondta köszöntőjében Dr. Latorcai Csaba az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára a Szentföldön, Mi’ilya településen azon az emlékmű-avatási ünnepségen, amelyen a 800 éve ott járt, és otthonra lelt magyarokra emlékeztek a helyi keresztények.

Útravaló program: 28 ezer hátrányos helyzetű diák kapott támogatást

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. szeptember 19. 13:38

Az elmúlt három tanévben, több mint 28 ezer hátrányos helyzetű, többségében roma diák kapott ösztöndíjat és mentorálást az Útravaló program keretében - hangzott el a program csütörtöki, a Belügyminisztériumban tartott zárórendezvényén.

A cél a teljes körű elektronikus ügyintézés

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. szeptember 9. 17:04

Történelmi múltunk megismerése mellett a közigazgatás működésének is fontos segítői a levéltárak – mondta szeptember 9-i köszöntőbeszédében Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára a Magyar Levéltárosok Egyesületének „Levéltár és turizmus, Levéltár és közigazgatás” címmel megrendezett gyulai vándorgyűlésén.

Aláírták Rigában a magyar-lett kulturális munkatervet

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. augusztus 5. 8:33

A magyar-lett kulturális együttműködést elősegítő munkatervet írt alá háromnapos lettországi látogatásán Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Keresztény családi tábort nyitott meg az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. július 31. 16:19

– Az elmúlt évek kormányzati intézkedései a magyar közösségek szellemi, lelki és fizikai megerősítését célozták mind az anyaországban, mind pedig a Kárpát-medencében, és ez a jövőben is így marad – fogalmazott köszöntő beszédében az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára Tatán.

Hatodik alkalommal válik a Tisza-tó a Természet Operaházává

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. július 28. 7:30

A szervezők július 26. és 28. között várják a minőségi kulturális, zenei, gasztronómiai kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket és a turistákat. A három napos eseménysorozatot mások mellett a tárca is kiemelten támogatja.

Markó, Mednyánszky, Munkácsy

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. július 20. 17:30

A kápolnásnyéki Halász-kastélyban nyitotta meg Dr. Latorcai Csaba az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára Markó, Mednyánszky, Munkácsy… A 19. század magyar festészete Kovács Gábor gyűjteményében című tárlatát.

Több mint 60 programot kínál a Klassz a pARTon! klasszikus zenei fesztivál

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. június 17. 14:15

Több mint 60 programot kínál a Klassz a pARTon! klasszikus zenei fesztivál, amely július 12. és augusztus 30. között várja a közönséget több helyszínen.

Látogatóközpontot hoznak létre a Recski Nemzeti Emlékhelyen

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. június 12. 20:39

Látogatóközpontot hoznak létre a Recski Nemzeti Emlékhelyen, a várhatóan 2022-re előkészülő kiállítás előkészítő munkálatait 558 millió forinttal támogatja a kormány - közölte Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára kedden Budapesten.

Fiatal numizmaták előadásaiból készült kötetet mutattak be

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Közigazgatási Államtitkárság, 2019. június 12. 16:40

Dr. Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára mutatta be június 12-én azt a tudományos kötetet, amely a 2018 őszén, az első alkalommal megrendezett Fiatal Numizmaták Konferenciáján elhangzott előadásokat tartalmazza.