Emberi Erőforrások Minisztériuma

Dr. Kásler Miklós

az emberi erőforrások minisztere

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Az új kézikönyv hatékony segítséget nyújt a kórházaknak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2020. március 29. 11:54

Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter irányításával elkészült a kórházak számára az új koronavírus okozta fertőzések diagnózisának és terápiájának kézikönyve, ami több ország jó gyakorlatait veszi alapul a magyarországi viszonyokra adaptálva. Az egységes szakmai szempontokat tartalmazó kézikönyv hatékony segítséget nyújt a kórházi szakemberek számára a megelőzéssel és az igazolt betegek ellátásával kapcsolatban.

Hamis, hazug tartalmú levél terjed a miniszter aláírásával az interneten

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2020. március 27. 16:36

Minden valóságot nélkülöző, hazug levelet terjeszt egy ismeretlen a közösségi oldalon, amire odahamisította Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter aláírását. A „halottvizsgálatokat végző orvosoknak” címzett hamis levél írója azt látszatot kívánja kelteni, mintha a miniszter utasítására el kellene titkolni a koronavírus-fertőzés miatt elhunytak számát.

Minden magyar felelős minden magyarért

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2020. március 27. 15:27

Minden magyar felelős minden magyarért - mondta az emberi erőforrások minisztere a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Minimális személyi kontaktussal valósulnak meg a beiratkozások

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Köznevelésért Felelős Államtitkárság, 2020. március 27. 13:41

Minimális személyi kontaktus mellett valósulnak meg a beiratkozások az óvodákba és általános iskolákba - közölte a köznevelési államtitkár pénteken az M1 aktuális csatornán.

A kulturális ágazat dolgozói is kiveszik részüket a feladatellátásból

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2020. március 23. 16:08

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkársága a napokban soron kívüli adatszolgáltatást kért a közel 300 intézmény vezetőjétől, azért, hogy megfelelő információval és pontos számokkal láthassa el az operatív törzset, az önkormányzatokat, a kormányzatot.

Minden megyében van fertőzött

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2020. március 23. 13:13

Nincs olyan megye, ahol ne találtak volna koronavírus-fertőzöttet - hangsúlyozta Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Heten vannak intenzív osztályon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2020. március 22. 16:08

Hét embert ápolnak intenzív osztályon koronavírus-fertőzéssel a Szent László Kórházban - közölte a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az operatív törzs ülése utáni vasárnapi online sajtótájékoztatón.

Köszönet a gyógyszerészeknek!

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2020. március 21. 15:52

Levélben mondott köszönetet a gyógyszerészeknek az eddigi munkájukért Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter.

Mindent meg kell tenni a járvány lassításáért

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 2020. március 21. 15:42

Az igazoltan fertőzöttek számának növekedésével párhuzamosan nő a mintavételek száma - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.

Elhalasztják a Fenntarthatósági Témahetet

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Köznevelésért Felelős Államtitkárság, 2020. március 21. 11:04

A veszélyhelyzetre való tekintettel az emberi erőforrások minisztere határozatot bocsátott ki a Fenntarthatósági Témahét elhalasztásáról, pótlására várhatóan az ősz folyamán kerül sor.