Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 3

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

2014 Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (2014-2018) Hirdetmények, közlemények
Találatok: 3

Az Elektronikus Értékesítési Rendszer Felhasználói Szabályzata

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (2014-2018), 2014. december 16.

Közlemény

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint a 2015. január 1. napjától üzemelő Elektronikus Értékesítési Rendszer működtetője az alábbiakban teszi közzé az Elektronikus Értékesítési Rendszer Felhasználói Szabályzatát.

Tájékoztatás a Környezet és Energia Operatív Program módosításához kapcsolódó stratégiai környezeti vizsgálatról

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (2014-2018), 2014. október 16.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága a Környezet és Energia Operatív Program negyedik módosítását kezdeményezte, melynek során a tárca az operatív program projekt előkészítési prioritásáról a technikai segítségnyújtásra 4 milliárd forintot csoportosít át.

Az Irányító Hatóság az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005. (I. 11.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglaltaknak megfelelően megvizsgálta a stratégiai környezeti vizsgálat elkészítésének szükségességét. A Miniszterelnökség Monitoring és Értékelési Főosztályának Értékelési és Elemzési Osztálya által készített előzetes vizsgálat alapján a módosításnak nincs jelentős környezeti hatása. A Rendeletben feltüntetett, környezet védelméért felelős közigazgatási szervek véleménye is ezt támasztotta alá. Ezek figyelembe vételével az Irányító Hatóság úgy döntött, hogy a stratégiai környezeti vizsgálatot nem folytatja le.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület hirdetménye

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (2014-2018), 2014. július 29.