A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 17

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

2015 Emberi Erőforrások Minisztériuma Közbeszerzések
Találatok: 17

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. c) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. október 20.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint ajánlatkérő tájékoztatása a Kbt. 31. § (1) bekezdés c) pontja alapján, a „Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 1., 2., és 3. prioritásának technikai-adminisztratív lebonyolítása projekt (Azon: TIOP-4.1.1-08/1-2008-0002) keretében „Digitális multifunkciós berendezések beszerzése” tárgyú versenyújranyitással bonyolított központosított közbeszerzési eljárással összefüggésben:
A közbeszerzési eljárásban a Kbt. 79. § (1) bekezdés a) pontjára hivatkozásul, 2015. október 14-én a XEROX Magyarország Kft. (székhely: 1138 Budapest, Madarász V. u. 47-49. 2/b. 6. emelet, a továbbiakban: kérelmező) előzetes vitarendezés iránti kérelmet nyújtott be email-en és faxon az ajánlatkérő közbeszerzési eljárása tekintetében. A vitarendezési kérelmet az ajánlatkérő teljes terjedelmében a honlapján közzéteszi.

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. c) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. október 15.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint ajánlatkérő tájékoztatása a Kbt. 31. § (1) bekezdés c) pontja alapján, a „Foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás megrendelése” tárgyú nemzeti hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárással összefüggésben:
A közbeszerzési eljárásban a Kbt. 79. § (1) bekezdés a) pontjára hivatkozásul, 2015. október 12-én a Hungária Med-M Kft. (székhely: 1132 Budapest, Csanády u. 6/b., a továbbiakban: kérelmező) előzetes vitarendezés iránti kérelmet nyújtott be email-en az ajánlatkérő közbeszerzési eljárása tekintetében. A vitarendezési kérelmet az ajánlatkérő teljes terjedelmében a honlapján közzéteszi.

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. d) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. október 12.

„Az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyes informatikai rendszereihez kapcsolódó üzemeltetési feladatok ellátása” tárgyú, a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) III. rész szerinti, nemzeti nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként kötött szerződés megtekinthető a csatolt mellékletben.

Az EMMI 2015. évi Közbeszerzési Tervének 2. számú módosítása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. október 12.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2015. évi Közbeszerzési Tervének 2. számú módosítása megtekinthető a csatolt mellékletben.

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. d) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. október 6.

Család.hu weboldal létrehozása, és a kapcsolódó support szolgáltatás biztosítása (12 hónap)” tárgyú a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) III. rész szerinti, nemzeti nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként kötött szerződés megtekinthető a csatolt mellékletben.