Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 3

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Innovációs és Technológiai Minisztérium Tevékenységgel kapcsolatos dokumentumok
Találatok: 3

Energetikai és Ásványvagyon-hasznosítási és Készletgazdálkodási Cselekvési Terv

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2018. november 28.

Energetikai Iparfejlesztési és KFI Cselekvési Terv

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2018. július 11.

A Nemzeti Energiastratégiáról szóló OGY határozat az Energiastratégia céljainak megvalósulásához kapcsolódóan öt szakterületi cselekvési terv kidolgozását írja elő, ezek egyike az Energetikai Iparfejlesztési és Kutatás-Fejlesztés-Innovációs Cselekvési Terv. A dokumentum célja az energiapiac számára szükséges szakemberképzés szervezeti és pénzügyi feltételeinek folyamatos biztosítása, a kutatás-fejlesztés és oktatás magas szintű folytatása. A kormány júniusi döntésével jóváhagyta a cselekvési tervet.

A Kormány tagjainak feladat- és hatásköréről szóló 94/2018. (V. 22.) Korm. rendelet (továbbiakban: Statútum rendelet) 162. § (1) bekezdés c) pontja szerint az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Magyarország minisztériumainak felsorolásáról szóló 2014. évi XX. törvény szerinti Nemzeti Fejlesztési Minisztérium átnevezésével működik tovább. A mellékelt szövegben megjelenő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és nemzeti fejlesztési miniszter alatt ezért 2018. május 22. napjától kezdődően az Innovációs és Technológiai Minisztériumot, illetve innovációért és technológiáért felelős minisztert kell érteni.

Igazolás a tanfolyami és vizsgadíj megfizetéséről, a közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatásról szóló 55/2018. (III. 23) Korm. rendelet szerinti támogatás igénybevételéhez

Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2018. július 2.