A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 1

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

2014 Belügyminisztérium Jelentések
Találatok: 1

Jelentés Magyarország nemzeti katasztrófakockázat-értékelési módszertanáról és annak eredményeiről

Belügyminisztérium, 2014. július 18.

Magyarország nemzeti katasztrófakockázat-értékelési módszertanáról és annak eredményeiről szóló jelentést a Kormány a 1384/2014. (VII.17.) Kormányhatározattal jóváhagyta.

A jelentés két fontos cél elérését biztosítja:
1) Eleget tesz az Európai Bizottság 2014-20-as időszak strukturális és kohéziós politikájára vonatkozó általános rendeletében felállított előzetes követelménynek;
2) Hozzájárul Magyarország általános biztonságának növeléséhez.

A kockázatértékelés eredményei szerint elsősorban a természeti veszélytípusok jelentik a legnagyobb hatást, egyre nagyobb visszatérési gyakorisággal. A középtávú elemzések szerint ez egyértelműen az éghajlatváltozásnak köszönhető.