Ha április 8-án "Soros jelöltjei" kerülnek hatalomra, akkor bevándorlóországgá teszik Magyarországot, és elveszítjük a biztonságot - jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

Kontrát Károly azt mondta, ebben az esetben Magyarországon is megtörténik az, amit a svéd, német, francia, belga, dán emberek már átéltek, akik a migráció miatt elveszítették a biztonságot.

A bevándorlóországokban ugrásszerűen megnő a bűncselekmények száma, a kisebb betörésektől, lopásoktól kezdve az életellenes bűncselekményekig - hangoztatta.

Mindennapos a nők elleni erőszak, gyakori a csoportos erőszak, "és a fiatal lányokat se kímélik". A szülők már nem merik nyugodt szívvel elengedni a gyermekeket az iskolába, az emberek sötétedés után nem mernek a városok korábban békés részeire menni - mondta.

No-go zónák alakulnak ki, ahová életveszélyes behatolni, és ahol a migránsok gyakran rendőrökre támadnak - folytatta.

A "bevándorlóországokban" állandó a terrorfenyegetettség. Már kockázatos lett tömegrendezvényre menni, metrón utazni, vagy akár szupermarketben vásárolni, mert bárhol merénylet áldozatai lehetnek az emberek - jelentette ki az államtitkár.

A magyaroknak még van választásuk - mondta Kontrát Károly -, április 8-án mindenki tehet azért, hogy Magyarország ne legyen bevándorlóország, és megőrizze a biztonságot.

Ezt a döntést csupán egyszer lehet elrontani, mert ha "Soros jelöltjei" kerülnek hatalomra, és a migránsokat beengedik, akkor soha többé nem fordítható vissza a folyamat - hangsúlyozta Kontrát Károly.

(MTI)