Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Idén is komoly támogatást kaptak az önkormányzatok

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2019. október 10. 15:04

Ebben az évben 10 milliárd forintot fordított a Belügyminisztérium az önkormányzatok fejlesztésére, ötmilliárdot tüzelőanyag-támogatásra és 10 milliárd forintot az önkormányzatoknál foglalkoztatottak bérkiegészítésére - mondta a tárca önkormányzati államtitkára 2019. október 10-én megtartott sajtótájékoztatóján.

Új gyártócsarnokból új járművek

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2019. október 7. 14:44

2019. október 7-én átadták a BM HEROS Zrt. új, 1,4 milliárd forintból megépített gyártócsarnokát. A létesítmény egyebek mellett az Országos Mentőszolgálat számára készülő mentőautók gyártására is szolgál – a rendezvényen a mentőszolgálat főigazgatója tizenöt járművet vett át a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárától.

Helyi Önkormányzatok Napja a Belügyminisztériumban

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2019. szeptember 30. 13:02

A rendszerváltás egyik legfontosabb és talán az egyik legsikeresebb vívmánya az önkormányzati rendszer - mondta a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára szeptember 30-án Budapesten.

Kiemelt jelentősége van a tiszai országok együttműködésének

Belügyminisztérium, 2019. szeptember 26. 16:46

Kiemelt jelentősége van a tiszai országok együttműködésének a folyam nyújtotta gazdasági előnyök kihasználásában és a vészhelyzetekre való jobb és szakszerűbb felkészülésben - mondta Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön Budapesten, a felülvizsgált Tisza együttműködési szándéknyilatkozat ünnepélyes aláírását követően.

Megnyílt az V. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2019. szeptember 20. 12:35

A közfoglalkoztatottak létszámának folyamatos csökkenése egyértelműen igazolta a kormány szándékait. A közfoglalkoztatási program eredményei azt mutatják, hogy ez sikeres foglalkoztatási forma - mondta Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára a V. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár megnyitóján, 2019. szeptember 20-án Budapesten.

Kétszázhatvanhat település fejleszthet összesen ötmilliárd forintból

Belügyminisztérium, 2019. szeptember 3. 14:37

266 település nyert a Belügyminisztérium önkormányzati fejlesztésekre kiírt pályázatán - jelentette be Pogácsás Tibor, a tárca önkormányzati államtitkára keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Több mint kétezer-háromszáz település nyert a tüzelőanyag-pályázaton

Belügyminisztérium, 2019. szeptember 3. 14:23

A Belügyminisztérium által meghirdetett szociálistüzelőanyag-pályázaton 2358 önkormányzat nyert, nekik legkésőbb február 17-ig kell kiszállítaniuk a tüzelőanyagot az emberekhez - mondta a tárca önkormányzati államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A Belügyminisztérium közleménye

Belügyminisztérium, 2019. szeptember 2. 15:43

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2019. szeptember 2-án a Belügyminisztériumban tájékoztatta a Magyarország egyes területei közötti gazdasági egyenlőtlenség csökkentése érdekében szükséges fejlesztési programról az annak első ütemében részt vevő 50 település vezetőit.

Megjelent a Szolgáltató Önkormányzat Díj pályázati felhívása

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2019. szeptember 2. 15:18

A Szolgáltató Önkormányzat Díj a 2018-ban módosított, a belügyminiszter által alapított és adományozott elismerésekről szóló 37/2012. (VIII. 2.) BM rendelet kihirdetésével került megalapításra.

A Belügyminisztérium közleménye

Belügyminisztérium, 2019. augusztus 16. 15:34

Kontrát Károly miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára köztársasági elnöki kitüntetéseket, Életmentő Emlékérmet, valamint belügyminiszteri elismeréseket adott át az állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából, Államalapító Szent István király tiszteletére megrendezett ünnepségen.