Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

A Belügyminisztérium lett az Év vagyonkezelője

Belügyminisztérium, 2020. január 25. 12:42

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. elismerésben részesítette a Belügyminisztérium vagyonkezelési és vagyongazdálkodási tevékenységét.

Rendkívüli értekezletet tartott a belügyminiszter

Belügyminisztérium, 2020. január 21. 11:45

A Magyarország schengeni határszakaszán felerősödött migrációs nyomásra tekintettel 2020. január 20-án rendkívüli rendőrfőkapitányi értekezletet tartott dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter Bácsalmáson. A rendezvényen a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója, az országos rendőrfőkapitány és helyettesei, valamint a budapesti és a megyei rendőr-főkapitányok, továbbá a velük azonos jogállású rendőri vezetők vettek részt.

A januári fizetéssel kapják először kiegészítő juttatásukat a fegyveres testületeknél szolgálók

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2020. január 17. 13:12

A januári fizetéssel kapják meg először kiegészítő juttatásukat a fegyveres testületeknél szolgálók, az érintettek február 5-ig megkapják emelt illetményüket - jelentette be 2020. január 17-én Budapesten a Belügyminisztérium, valamint a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára közös sajtótájékoztatóján.

Karácsony a Belügyminisztériumban

Belügyminisztérium, 2019. december 19. 16:14

Idén is megünnepelték a karácsonyt a Belügyminisztériumban.

A Belügyminisztérium közleménye

Belügyminisztérium, 2019. december 6. 14:30

A Belügyminisztérium betűről betűre végrehajtja a Bíróság jogerős ítéletében foglaltakat, ahogy tette ezt eddig is.

Szemészeti szűrőbusz a legnehezebb helyzetű településeken

Belügyminisztérium, 2019. december 5. 14:27

A Felzárkózó települések hosszú távú programja keretében szemészeti vizsgálóbusz indul a 300 legnehezebb helyzetű településre, hogy a gyermekek szembetegségeit időben felfedezzék, és kezelni tudják. A program a Belügyminisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinika és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésében valósul meg.

Egyszerűsödik a gyermekszületéssel kapcsolatos ügyintézés 2021-től

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2019. november 27. 11:12

Jelentősen egyszerűsödik, csaknem automatikussá válik 2021 februárjától a gyermekszületéssel, a házassági névváltoztatással, az elhalálozással, valamint a jogosítványszerzéssel kapcsolatos ügyintézés - jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára 2019. november 27-én Budapesten.

Miniszteri elismerések a közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységet végzőknek

Belügyminisztérium, 2019. november 12. 16:38

Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, miniszteri elismeréseket adott át a Start Plusz 2019 közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő eredményekért.

Adaptív digitális állam – nemzetközi konferenciát szervezett a Belügyi Tudományos Tanács

Belügyminisztérium, 2019. november 8. 12:03

A mesterséges intelligencia kétségtelenül már valóság, ahogy az a konferencia egyes előadásaiból is világosan kiderült. Természetesen vannak olyan alkalmazások, melyek a gépi tanulást felhasználva már beépültek a hétköznapokba, így a rendvédelmi gyakorlatba is, míg például a mély tanulás által lehetővé tett képességekre azért még várni kell egy keveset.

Együttműködés a gyermekek internetes kiszolgáltatottsága ellen

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2019. október 22. 14:57

Közösen lép fel a gyermekek internetes kiszolgáltatottsága ellen a Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.