Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

Találatok száma:

Hírek

A Műegyetemen fejlesztett lélegeztetőgép prototípusának gyártását tekintette meg három miniszter

Kormányzat, 2020. május 28. 18:07

Megtekintette a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) fejlesztett lélegeztetőgép prototípusának gyártási üzemcsarnokát Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Budapesten.

Félmillió forintos juttatást kapnak a fegyveres testületek hivatásos állományának tagjai

Kormányzat, 2019. december 27. 14:31

A kormány célja, hogy az ország gazdasági teljesítőképességének arányában elismerje a fegyveres testületeknél szolgálatot teljesítők hivatástudatát, az ország biztonsága érdekében tett erőfeszítéseiket.

A felzárkózás megvalósításához együttműködésre van szükség

Kormányzat, 2019. augusztus 27. 16:27

Az állam egyedül nem tudja, a roma közösségek pedig egyedül nem képesek megvalósítani a felzárkózást, ezért együtt kell működni.

Belügyminiszteri elismerés a dunai hajóbaleset kutatás-mentési és kiemelési munkáiban résztvevőknek

Belügyminisztérium, 2019. június 20. 14:51

Elismeréseket adott át a május 29-ei dunai hajóbaleset utasai, legénysége mentésében és a hajóroncs kiemelésében rendkívüli helytállást tanúsító szakembereknek, hatósági és civil személyeknek június 20-án, csütörtökön Budapesten dr. Pintér Sándor belügyminiszter.

A Belügyminisztérium közleménye

Belügyminisztérium, 2019. május 30. 13:04

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere 2019. május 30-án hivatalában fogadta Kyoo Sik Choe urat, a Koreai Köztársaság Magyarországra akkreditált nagykövetét.

Magyarország és Olaszország azonos nézeteket vall

Belügyminisztérium, 2019. május 2. 16:46

Magyarország és Olaszország elképzelése azonos az európai határok védelméről; arról, miként kell megakadályozni, hogy embertömegek, terroristák és más nemkívánatos személyek az Európai Unió területére jussanak.

A demokráciát rendbontók zavarták meg

Belügyminisztérium, 2018. december 13. 18:52

Magyarország belügyminisztere operatív értekezleten értékelte a 2018. december 12-én a Budapest V., Kossuth téri be nem jelentett demonstráció tapasztalatait. Dr. Pintér Sándor a Kormány nevében köszönetet mondott a biztosításban résztvevő rendvédelmi állomány helytállásáért.

Bátorságért Érdemjeleket adott át a belügyminiszter és az izraeli nagykövet

Belügyminisztérium, 2018. október 18. 14:14

Bátorságért Érdemjeleket adott át csütörtökön Pintér Sándor belügyminiszter és Yossi Amrani izraeli nagykövet a holokauszt idején tanúsított segítségnyújtás elismeréseként a Világ Igaza címmel korábban már kitüntetett magyar állampolgárok családtagjainak.

Az európai határvédelemről egyeztetett a Bel- és Igazságügyi Tanács

Belügyminisztérium, 2018. július 13. 10:48

2018. július 12-én került megrendezésre a Bel- és Igazságügyi Tanács ülése Innsbruckban. A belügyi napon a magyar delegációt Dr. Pintér Sándor miniszter úr vezette.

Több európai ország követi a V4-ek politikáját

Belügyminisztérium, 2018. június 26. 13:20

A V4-ek utat nyitottak Európában, ma már több ország követi azt a politikát, amit úttörőként alakított ki a visegrádi csoport - mondta Pintér Sándor a visegrádi országok és Ausztria belügyminiszteri találkozóján.