Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

Vezető hírek

A Belügyminisztérium lett az Év vagyonkezelője

Belügyminisztérium, 2020. január 25. 12:42

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. elismerésben részesítette a Belügyminisztérium vagyonkezelési és vagyongazdálkodási tevékenységét.

Rendkívüli értekezletet tartott a belügyminiszter

Belügyminisztérium, 2020. január 21. 11:45

A Magyarország schengeni határszakaszán felerősödött migrációs nyomásra tekintettel 2020. január 20-án rendkívüli rendőrfőkapitányi értekezletet tartott dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter Bácsalmáson. A rendezvényen a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója, az országos rendőrfőkapitány és helyettesei, valamint a budapesti és a megyei rendőr-főkapitányok, továbbá a velük azonos jogállású rendőri vezetők vettek részt.

Félmillió forintos juttatást kapnak a fegyveres testületek hivatásos állományának tagjai

Kormányzat, 2019. december 27. 14:31

A kormány célja, hogy az ország gazdasági teljesítőképességének arányában elismerje a fegyveres testületeknél szolgálatot teljesítők hivatástudatát, az ország biztonsága érdekében tett erőfeszítéseiket.

Karácsony a Belügyminisztériumban

Belügyminisztérium, 2019. december 19. 16:14

Idén is megünnepelték a karácsonyt a Belügyminisztériumban.

Szemészeti szűrőbusz a legnehezebb helyzetű településeken

Belügyminisztérium, 2019. december 5. 14:27

A Felzárkózó települések hosszú távú programja keretében szemészeti vizsgálóbusz indul a 300 legnehezebb helyzetű településre, hogy a gyermekek szembetegségeit időben felfedezzék, és kezelni tudják. A program a Belügyminisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinika és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésében valósul meg.

Nemzeti ünnepünk alkalmából elismeréseket adott át a belügyminiszter

Belügyminisztérium, 2019. október 21. 12:39

Magyarország mindig kiállt magáért, a közelmúltban bebizonyítottuk, hogy minket nem lehet háttérbe szorítani, a magyar nép kiáll a nemzetért és megvédi közös érdekeit - hangoztatta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára 2019. október 21-én, az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének 63., valamint a köztársaság kikiáltásának 30. évfordulója alkalmából rendezett minisztériumi ünnepségen.

Kiemelt jelentősége van a tiszai országok együttműködésének

Belügyminisztérium, 2019. szeptember 26. 16:46

Kiemelt jelentősége van a tiszai országok együttműködésének a folyam nyújtotta gazdasági előnyök kihasználásában és a vészhelyzetekre való jobb és szakszerűbb felkészülésben - mondta Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön Budapesten, a felülvizsgált Tisza együttműködési szándéknyilatkozat ünnepélyes aláírását követően.

Megnyílt az V. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2019. szeptember 20. 12:35

A közfoglalkoztatottak létszámának folyamatos csökkenése egyértelműen igazolta a kormány szándékait. A közfoglalkoztatási program eredményei azt mutatják, hogy ez sikeres foglalkoztatási forma - mondta Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára a V. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár megnyitóján, 2019. szeptember 20-án Budapesten.

266 település fejleszthet összesen ötmilliárd forintból

Belügyminisztérium, 2019. szeptember 3. 14:37

266 település nyert a Belügyminisztérium önkormányzati fejlesztésekre kiírt pályázatán - jelentette be Pogácsás Tibor, a tárca önkormányzati államtitkára keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.