Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

Vezető hírek

A Műegyetemen fejlesztett lélegeztetőgép prototípusának gyártását tekintette meg három miniszter

Kormányzat, 2020. május 28. 18:07

Megtekintette a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) fejlesztett lélegeztetőgép prototípusának gyártási üzemcsarnokát Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Budapesten.

Befejeződött a hétpárti egyeztetés a koronavírus-járvány elleni fellépéssel összefüggő intézkedésekről

Belügyminisztérium, 2020. február 27. 20:25


Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter és Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője 2020. február 27-én csütörtökön 17 órától adtak tájékoztatást a koronavírus-járvány elleni fellépéssel összefüggő intézkedésekről a parlamenti frakciók képviselőinek Budapesten.

Ülésezett az Operatív Törzs

Belügyminisztérium, 2020. február 24. 13:20

A Belügyminisztériumban tartotta rendkívüli ülését 2020. február 24-én az Operatív Törzs. A testület meghallgatta Massimo Rustico, az Olasz Köztársaság Magyarországra akkreditált nagykövetének tájékoztatását az Olaszországban kialakult helyzetről.

Ülésezik a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs

Belügyminisztérium, 2020. február 24. 10:01

A Belügyminisztériumban tartotta rendkívüli ülését 2020. február 24-én az Operatív Törzs.

Az Operatív Törzs soron kívüli tájékoztatást kért az olasz hatóságoktól

Belügyminisztérium, 2020. február 23. 15:30

A Kormány döntésének megfelelően a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus fertőzésre vonatkozó ellenőrzött egészségügyi és járványügyi adatokat.

Az Operatív Törzs szerint nem indokolt a beavatkozás

Belügyminisztérium, 2020. február 19. 10:00

A Kormány döntésének megfelelően a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus fertőzésre vonatkozó ellenőrzött egészségügyi és járványügyi adatokat.

Az Operatív Törzs továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus helyzetet

Belügyminisztérium, 2020. február 11. 16:37

A Kormány döntésének megfelelően a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus fertőzésre vonatkozó ellenőrzött egészségügyi és járványügyi adatokat.

Az operatív törzs megfelelőnek ítélte az akcióterv időarányos teljesítését

Belügyminisztérium, 2020. február 3. 20:47

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői ülésén áttekintette az akciótervében rögzített 28 pont időarányos teljesítését, és megállapította, hogy a feladatok végrehajtása az ütemezésnek megfelelő, újabb beavatkozásra nincs szükség - közölte a Belügyminisztérium az MTI-vel.

Ülésezik a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs

Belügyminisztérium, 2020. január 31. 13:20

A Belügyminisztériumban 2020. január 31-én tartja első ülését a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs, melynek vezetői a belügyminiszter és az emberi erőforrások minisztere.