Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

Vezető hírek

Az Operatív Törzs szerint nem indokolt a beavatkozás

Belügyminisztérium, 2020. február 19. 10:00

A Kormány döntésének megfelelően a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus fertőzésre vonatkozó ellenőrzött egészségügyi és járványügyi adatokat.

Az Operatív Törzs továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus helyzetet

Belügyminisztérium, 2020. február 11. 16:37

A Kormány döntésének megfelelően a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus fertőzésre vonatkozó ellenőrzött egészségügyi és járványügyi adatokat.

Az operatív törzs megfelelőnek ítélte az akcióterv időarányos teljesítését

Belügyminisztérium, 2020. február 3. 20:47

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői ülésén áttekintette az akciótervében rögzített 28 pont időarányos teljesítését, és megállapította, hogy a feladatok végrehajtása az ütemezésnek megfelelő, újabb beavatkozásra nincs szükség - közölte a Belügyminisztérium az MTI-vel.

Ülésezik a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs

Belügyminisztérium, 2020. január 31. 13:20

A Belügyminisztériumban 2020. január 31-én tartja első ülését a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs, melynek vezetői a belügyminiszter és az emberi erőforrások minisztere.

A Belügyminisztérium lett az Év vagyonkezelője

Belügyminisztérium, 2020. január 25. 12:42

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. elismerésben részesítette a Belügyminisztérium vagyonkezelési és vagyongazdálkodási tevékenységét.

Rendkívüli értekezletet tartott a belügyminiszter

Belügyminisztérium, 2020. január 21. 11:45

A Magyarország schengeni határszakaszán felerősödött migrációs nyomásra tekintettel 2020. január 20-án rendkívüli rendőrfőkapitányi értekezletet tartott dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter Bácsalmáson. A rendezvényen a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója, az országos rendőrfőkapitány és helyettesei, valamint a budapesti és a megyei rendőr-főkapitányok, továbbá a velük azonos jogállású rendőri vezetők vettek részt.

Félmillió forintos juttatást kapnak a fegyveres testületek hivatásos állományának tagjai

Kormányzat, 2019. december 27. 14:31

A kormány célja, hogy az ország gazdasági teljesítőképességének arányában elismerje a fegyveres testületeknél szolgálatot teljesítők hivatástudatát, az ország biztonsága érdekében tett erőfeszítéseiket.

Karácsony a Belügyminisztériumban

Belügyminisztérium, 2019. december 19. 16:14

Idén is megünnepelték a karácsonyt a Belügyminisztériumban.

Szemészeti szűrőbusz a legnehezebb helyzetű településeken

Belügyminisztérium, 2019. december 5. 14:27

A Felzárkózó települések hosszú távú programja keretében szemészeti vizsgálóbusz indul a 300 legnehezebb helyzetű településre, hogy a gyermekek szembetegségeit időben felfedezzék, és kezelni tudják. A program a Belügyminisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinika és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésében valósul meg.