Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Videók

Orbán Viktor évértékelő beszéde

Orbán Viktor évértékelő beszéde2019. február 10.

Sem a harmadik kétharmadot, sem a kiemelkedő gazdasági növekedést nem adták ajándékba, Magyarország mindkettőért keményen megdolgozott - mondta Orbán Viktor évértékelő beszédében a Várkert Bazárban, ahol a miniszterelnök hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be.
Antall József nem adta fel célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához

Antall József nem adta fel célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához2018. december 11.

Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor az Antall József néhai miniszterelnök halálának 25. évfordulója alkalmából, Küldetés és szolgálat címmel rendezett emlékkonferencián.
Orbán Viktor beszéde a Magyar Állandó Értekezlet XVII. ülésén

Orbán Viktor beszéde a Magyar Állandó Értekezlet XVII. ülésén2018. november 16.

Orbán Viktor beszéde a Magyar Állandó Értekezlet XVII. ülésén.
Ma van szuverenitásunk, van saját utunk

Ma van szuverenitásunk, van saját utunk2018. október 31.

Az erős, magáért kiállni képes ország, amelyet Tisza István politikai pályafutása legfontosabb céljának tartott, ma valóság - mondta Orbán Viktor gróf Tisza István Kossuth Lajos téri emlékművénél, a néhai miniszterelnök halálának századik évfordulója alkalmából tartott koszorúzási ünnepségen.
Most kell megvédenünk kulturális mivoltunkat

Most kell megvédenünk kulturális mivoltunkat2018. október 30.

Az európai kultúrharc örvénylésében most kell megvédenünk kulturális mivoltunkat, identitásunkat és szuverenitásunkat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a felújított Szépművészeti Múzeum átadásán.
Európa erejét a nemzetállamok adták

Európa erejét a nemzetállamok adták2018. október 23.

Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.
Az utánpótlás első számú nemzeti ügy

Az utánpótlás első számú nemzeti ügy2018. október 13.

Első számú nemzeti ügynek nevezte az utánpótlást Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Felcsúton, a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont átadó ünnepségén.
Vállalni kell a sikereinket!

Vállalni kell a sikereinket!2018. október 11.

Vállalni kell a sikereinket is, nem csak a kudarcainkat, különben sosem lesz belőlünk nagy nemzet - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Pécsett.
Magyarország biztonsága közvetlen összefüggésben van Törökország stabilitásával

Magyarország biztonsága közvetlen összefüggésben van Törökország stabilitásával2018. október 8.

Magyarország biztonsága közvetlen összefüggésben van Törökország stabilitásával - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, miután tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel.
Kultúrharc nem Magyarországon, hanem Európában van

Kultúrharc nem Magyarországon, hanem Európában van2018. október 4.

Kultúrharc nem Magyarországon, hanem Európában van, ami valójában "a saját kultúránkért folytatott harc" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Hagyományok Házának székhelye, a felújított Budai Vigadó átadásán.
A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata

A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata2018. szeptember 25.

A cél, hogy az ágazat részesedése a nemzeti összterméken belüli a jelenlegi 6 százalékról 8 százalékra nőjön - mondta Orbán Viktor a Béres Gyógyszergyár Zrt. új épületének avatásán.
A stratégiai partnerség szintjére emeljük a magyar-vietnami kapcsolatokat

A stratégiai partnerség szintjére emeljük a magyar-vietnami kapcsolatokat2018. szeptember 10.

A stratégiai partnerség szintjére emelik a Magyarország és Vietnam közötti kapcsolatokat - közölte Orbán Viktor miniszterelnök sajtónyilatkozatában a Nguyen Phu Tronggal, a Vietnami Kommunista Párt főtitkárával folytatott tárgyalása után.
A magyarok az ország megvédését várják a kormánytól és a rendőrségtől

A magyarok az ország megvédését várják a kormánytól és a rendőrségtől2018. június 30.

A magyar emberek ma azt várják a kormánytól és a rendőrségtől, hogy védje meg az országot, a családokat, a közös értékeket és eredményeket a külső és belső veszélyektől - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tisztavatási ünnepségén.
Az ország legértékesebb vagyona a szuverenitása

Az ország legértékesebb vagyona a szuverenitása2018. június 19.

A második világháború után megtanultuk, hogy Magyarország legértékesebb vagyona a szuverenitása - hangoztatta Orbán Viktor Óbudán, a szovjet megszállás áldozatainak emlékműve átadási ünnepségén.
Magyarország és Szlovákia egy sikeres régió két sikeres országa

Magyarország és Szlovákia egy sikeres régió két sikeres országa2018. június 12.

Egy sikeres régió két sikeres országának találkozójaként jellemezte Orbán Viktor miniszterelnök a Peter Pellegrini szlovák kormányfővel folytatott megbeszélését. A két miniszterelnök közös sajtótájékoztatóján, az Országházban Orbán Viktor azt mondta: a szlovák-magyar együttműködés és a visegrádi négyek (V4) partnersége a közös európai sikerhez járul hozzá.
A magyarok újra elhiszik, hogy többre képesek

A magyarok újra elhiszik, hogy többre képesek2018. május 29.

A magyarok ma már újra elhiszik, hogy többre képesek, mintsem hogy ügyesen lavírozzanak és alkalmazkodjanak; Magyarország ma már nem csak mer gondolkodni, hanem időnként mer magyarul gondolkodni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Ericsson Magyarország új budapesti székháza és fejlesztési központja megnyitó ünnepségén.