Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma: 10

Hírek

Az ellenzék ütötte léket sikerült befoltozni

Miniszterelnök, 2020. március 31. 21:38

Mivel az ellenzék nem szavazta meg a veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló javaslatot, keletkezett egy patthelyzet, "néhány fontos döntésünk hatályát vesztette, léket kapott a védekezésünk hajója". Ezt a léket ma sikerült befoltozni - mondta Orbán Viktor kedd este, a koronavírus-akciócsoportok vezetőivel folytatott megbeszélését megelőzően.

225 milliárd forintot költöttek eddig védekezésre

Miniszterelnök, 2020. március 30. 18:12

Eddig 225 milliárd forintot költöttek védekezési felszerelésekre, felkészülésre, járványkórház építésére - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés hétfői ülésén, képviselői kérdésre válaszolva.

Az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség

Miniszterelnök, 2020. március 30. 11:48

A válságkezelés és a gazdaság újraindítása érdekében az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség - jelentette ki a miniszterelnök hétfőn Budapesten.

Egyetlen magyar sincs egyedül

Miniszterelnök, 2020. március 29. 20:12

Egyetlen magyar sincs egyedül! - üzente Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap, hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videofelvétellel.

Kijárási korlátozást vezetnek be Magyarországon

Miniszterelnök, 2020. március 27. 9:12

Kijárási korlátozást vezetnek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Két héten keresztül az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A kormány kijárási korlátozást vezet be

Miniszterelnök, 2020. március 27. 7:46

Kijárási korlátozást vezetünk be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Két héten keresztül az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

Az orvostudomány képviselőivel egyeztetett Orbán Viktor

Miniszterelnök, 2020. március 26. 11:08

Ismét tudományos szakemberekkel folytatott konzultációt Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarországon is súlyosbodó koronavírus-járványhelyzetről - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök délelőtt.

Orbán Viktor az ET főtitkárának: ha nem tud segíteni, legalább ne akadályozzon

Miniszterelnök, 2020. március 26. 6:25

Válaszlevélben reagált Orbán Viktor miniszterelnök az Európa Tanács (ET) főtitkárának bírálataira, melyeket Marija Pejcinovic Buric a koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatos magyarországi jogalkotási folyamat kapcsán írt keddi levelében fogalmazott meg - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök reggel.

Három téma az akciócsoportok ülésén

Miniszterelnök, 2020. március 25. 22:07

Három témáról tárgyalnak a koronavírus elleni védekezés keretében felállított akciócsoportok késő esti ülésükön - közölte Orbán Viktor miniszterelnök szerda este a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Megérkezett egy egészségügyi szállítmány Kínából

Miniszterelnök, 2020. március 24. 8:57

Megérkezett egy egészségügyi szállítmány Kínából - számolt be Orbán Viktor kedden reggel a Facebook-oldalán.