Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma: 10

Hírek

Akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani!

Miniszterelnök, 2019. május 25. 11:08

Akinek számít Magyarország és Európa jövője, annak vasárnap el kell mennie választani! - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetben és a Mediaworks vidéki napilapjaiban szombaton megjelent interjúban. A kormányfő úgy fogalmazott: "a bevándorláspártiak mind ott lesznek, legyünk ott mi is!"

"Mindent megteszek az EPP sikeréért"

Miniszterelnök, 2019. május 24. 8:48

"Én mindent megteszek a néppárt sikeréért. Azt akarom, hogy az EPP nyerje az európai választást, de utána vita lesz az irányvonalról" - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Bild című német lapnak adott interjújában.

Orbán Viktor tanácskozott a kínai népi gyűlés elnökével

Miniszterelnök, 2019. május 23. 16:45

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten tanácskozott Li Csan-su-val, a Kínai Népköztársaság Országos Népi Gyűlése Állandó Bizottságának elnökével.

A magyaroknak joguk van megvédeni a határaikat

Miniszterelnök, 2019. május 22. 9:40

A keresztényüldözésről és Európa hagyományos értékeinek megvédéséről volt szó Orbán Viktor miniszterelnök és Marc Fromager, a Szükséget Szenvedő Egyház (ACN) franciaországi szervezete igazgatójának szerdai megbeszélésén a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan.

Zalaegerszeg felkerült az autóipar európai térképére

Miniszterelnök, 2019. május 21. 16:10

Zalaegerszeg felkerült az európai autóipar térképére, a városról úgy beszélnek, mint a következő évtized egyik legfontosabb autóipari fejlesztési, kutatási helyszínéről - jelentette ki Orbán Viktor hétfőn a Zalaegerszegi Televíziónak adott interjújában.

Meg kell védeni a biztonságot, tovább kell őrizni az identitást és erősíteni a versenyképességet

Miniszterelnök, 2019. május 20. 11:20

Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot és tovább kell erősíteni a versenyképességet - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán.

Sportdiplomáciai siker a női labdarúgó BL-döntő budapesti megrendezése

Miniszterelnök, 2019. május 18. 11:47

Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Aleksander Ceferint, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökét a Karmelita kolostorban szombat délelőtt. A megbeszélésen részt vett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és az UEFA alelnöke is - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Védenünk kell a keresztény hitből kinőtt életformát

Miniszterelnök, 2019. május 17. 19:31

A kereszténydemokrata politikai vezetők feladata, hogy védjék és erősítsék azt az életformát, amely a keresztény hitből kinőtt: az emberi méltóságot, a családot, a hazát és az egyházi közösségeket - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Pest megyei Nagykátán, a római katolikus Szent György-templom külső felújításáért tartott hálaadó szentmisén.

Üzenetet kell küldeni Brüsszelbe, hogy a magyarok változást akarnak

Miniszterelnök, 2019. május 17. 8:54

Az európai parlamenti (EP-) választáson erős üzenetet kell küldeni Brüsszelbe arról, hogy "változást akarunk, egy olyan Európát szeretnénk, amely megvédi a határait tengeren és szárazföldön" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A magyar nagytőkének a nemzeti érdekeket is szolgálnia kell

Miniszterelnök, 2019. május 16. 21:43

A Pick 150 éves története a legjobb bizonyíték arra, hogy a magyar nagytőkének a nemzeti érdekeket is szolgálnia kell - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, a társaság fennállásának 150. és a Bonafarm csoport születésének 10. évfordulója alkalmából tartott budapesti gálarendezvényen.