Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma: 10

Hírek

Orbán-Bach találkozó: Budapest elismert sportfőváros

Miniszterelnök, 2019. július 18. 15:39

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fennállásának 125. évfordulójáról és a nemzetközi sportvilág legfontosabb kérdéseiről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Thomas Bach, a NOB elnöke csütörtökön a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 

Jelentős esemény a magyar-kínai diplomáciai kapcsolatok 70. évfordulója

Miniszterelnök, 2019. július 12. 15:07

Kína és Magyarország barátságát és megbízható partnerségét méltatta Orbán Viktor miniszterelnök és Vang Ji kínai külügyminiszter budapesti tárgyalásukon.

A kárpátaljai magyarok menjenek el választani!

Miniszterelnök, 2019. július 12. 14:07

A július 21-én megrendezésre kerülő ukrajnai parlamenti választás volt a fő téma Orbán Viktor miniszterelnök és Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének megbeszélésén Budapesten, a Karmelita kolostorban.

A kormány érvényt szerzett a magyar emberek akaratának

Miniszterelnök, 2019. július 12. 8:49

A kormány sikerrel szerzett érvényt Brüsszelben az európai parlamenti (EP-) választáson kinyilvánított magyar akaratnak, vagyis hogy olyan vezetőket válasszanak az uniós intézmények élére, akik tisztelik a nemzeteket és ellenzik a bevándorlást - mondta Orbán Viktor.

Évről évre jobb a magyar-szlovák viszony

Miniszterelnök, 2019. július 11. 15:43

A visegrádi együttműködésről, a magyar-szlovák kétoldalú kapcsolatokról és európai politikai témákról is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Zuzana Caputová szlovák köztársasági elnökkel, akit a Karmelita kolostorban fogadott.

Magyarország és az Egyesült Államok ma ugyanazokat az értékeket támogatja és védi

Miniszterelnök, 2019. július 9. 22:01

Magyarország és az Egyesült Államok ma ugyanazokat az értékeket támogatja és védi - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedd este a Budapest Kongresszusi Központban, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének fogadásán, amelyet az amerikai nemzeti ünnep, a függetlenség napja 243. évfordulójának tiszteletére rendeztek.

Orbán Viktor levélben gratulált Görögország új miniszterelnökének

Miniszterelnök, 2019. július 9. 11:22

Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Görögország új miniszterelnökének, Kiriákosz Micotákisznak pártja választási győzelméhez és kormányfői kinevezéséhez.

Orbán Viktor az észt miniszterelnök-helyettessel tárgyalt

Miniszterelnök, 2019. július 8. 12:14

A nemzetek tisztelete, a keresztény kultúra megőrzése, a határok védelme és a migráció elleni fellépés is szóba került Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Mart Helme észt miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter, az Észt Konzervatív Néppárt (EKRE) elnökének megbeszélésén.

Ungvári Tamás a magyar és az egyetemes kultúra történetének elismert krónikása volt

Miniszterelnök, 2019. július 5. 8:01

Ungvári Tamás író, műfordító, irodalomtörténész halála kapcsán levélben fejezte ki részvétét a gyászoló családnak Orbán Viktor miniszterelnök - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor az Audi igazgatótanácsának elnökével tárgyalt

Miniszterelnök, 2019. július 4. 11:13

Az Audi Hungaria eredményeiről és terveiről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke csütörtökön Budapesten, a Karmelita kolostorban.