Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma: 10

Hírek

Orbán Viktor a volt kanadai miniszterelnökkel tárgyalt

Miniszterelnök, 2019. augusztus 21. 12:16

Orbán Viktor miniszterelnök szerda délelőtt a Karmelitában fogadta Stephen Harpert, Kanada korábbi miniszterelnökét, a Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) elnökét.

Erősíteni kell a magyar-német gazdasági együttműködést

Miniszterelnök, 2019. augusztus 19. 17:36

A magyar-német gazdasági kapcsolatok erősítésének szükségességéről is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Sopronban, miután tárgyalt Angela Merkel német kancellárral.

Jó döntés volt Ursula von der Leyen támogatása

Miniszterelnök, 2019. augusztus 1. 15:21

Jó döntés volt "az ideológiai gerillákat távol tartani" és pragmatikus életösztönű vezetőket választani - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök Ursula von der Leyennel Brüsszelben folytatott csütörtöki megbeszélését követően az M1 aktuális csatornának.

Angela Merkel és Orbán Viktor együtt ünneplik a Páneurópai Piknik évfordulóját

Miniszterelnök, 2019. július 31. 10:30

Közösen emlékezik meg Angela Merkel német kancellár és Orbán Viktor magyar miniszterelnök augusztus 19-én a Páneurópai Piknik 30. évfordulójáról Sopronban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerda reggel az MTI-t.

Örömmel látjuk vendégül a világ zsidó sportolóit

Miniszterelnök, 2019. július 29. 11:56

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta a 15. Maccabi Európa Játékok küldöttségét, Motti Tichauert, az Európai Maccabi Szövetség elnökét és Jack Terpinst, a Maccabi World Union alelnökét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Demokrácia igen, liberalizmus nem

Miniszterelnök, 2019. július 27. 11:00

A tőkés piacgazdaság kereteit, a demokratikus jogi és politikai intézményeket fenn kell tartani, de a társadalmi szerveződés módját meg kell változtatni, vagyis "demokrácia igen, liberalizmus nem" - jelentette ki Orbán Viktor Tusnádfürdőn.

Orbán Viktor jövő csütörtökön tárgyal az Európai Bizottság új elnökével

Miniszterelnök, 2019. július 26. 16:59

Augusztus elsején Brüsszelben tárgyal Orbán Viktor miniszterelnök Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság új elnökével.

Orbán-Bach találkozó: Budapest elismert sportfőváros

Miniszterelnök, 2019. július 18. 15:39

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fennállásának 125. évfordulójáról és a nemzetközi sportvilág legfontosabb kérdéseiről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Thomas Bach, a NOB elnöke csütörtökön a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 

Jelentős esemény a magyar-kínai diplomáciai kapcsolatok 70. évfordulója

Miniszterelnök, 2019. július 12. 15:07

Kína és Magyarország barátságát és megbízható partnerségét méltatta Orbán Viktor miniszterelnök és Vang Ji kínai külügyminiszter budapesti tárgyalásukon.

A kárpátaljai magyarok menjenek el választani!

Miniszterelnök, 2019. július 12. 14:07

A július 21-én megrendezésre kerülő ukrajnai parlamenti választás volt a fő téma Orbán Viktor miniszterelnök és Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének megbeszélésén Budapesten, a Karmelita kolostorban.