Nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Potápi Árpád János

nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Emlékművet avattak Lengyeltótiban

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 14. 13:08

Trianon-emlékművet avattak a Somogy megyei Lengyeltótiban pénteken. Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa a nemzeti összetartozás éve alkalmából tartott eseményen hangsúlyozta: Magyarország ma erősebb, mint az elmúlt száz évben bármikor.

Átadták az Év tanára díjakat

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 14. 10:58

A pedagógus pálya művészet, értékeket közvetítő hivatás - erről beszélt Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztos az Év tanára díjak átadóünnepségén, Budapesten szombaton.

Szarvastól Röszkéig tartott idén az Egy vérből vagyunk jótékonysági futás

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 10. 14:55

Szarvastól - Budapesten és Kecskeméten át - Röszkéig futottak idén az Egy vérből vagyunk jótékonysági futás résztvevői, hogy felhívják a figyelmet a nemzeti összetartozás és a véradás fontosságára. Potápi Árpád, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára - aki maga is teljesítette a táv utolsó részét - a rendezvény csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette, ez az esztendő a nemzeti összetartozás és az erős magyar közösségek éve. A nemzet családokból és kisebb közösségekből áll össze, és a futók közössége ezek egyike - fogalmazott.

Folytatódik a Kárpát-medencei tehetséggondozást megvalósító Collegium Talentum program

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 7. 14:43

Az idei tanévben is folytatódhat a Kárpát-medencei tehetséggondozást megvalósító Collegium Talentum program - mondta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón, hétfőn Budapesten.

Levélben köszönti a külhoni magyar iskolák tanárait és diákjait a nemzetpolitikai államtitkár

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. augusztus 28. 17:56

Tanévkezdés alkalmából levelet intézett a Kárpát-medence magyar oktatási intézményeinek diákjaihoz és tanáraihoz Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

Kezdő vállalkozókat segítő online platform indult a vajdasági gazdaságfejlesztési programban

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. augusztus 26. 13:22

Kezdő vállalkozókat segítő online platform indult a vajdasági gazdaságfejlesztési programban. Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár a Vállalkozz Vajdaság! elnevezésű online képzési program szerdai szabadkai bemutatóján hangsúlyozta: a jelen és a jövő a fiatalokon keresztül valósítható meg, rajtuk keresztül lehet nemzetpolitikát indítani.

A magyar megmaradást szolgálná a nemzeti régiók létrejötte

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. augusztus 18. 15:56

A magyar megmaradást szolgálná a nemzeti régiók létrejötte, ezért létérdek támogatni az erre irányuló aláírásgyűjtést - hangoztatta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára kedden az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, ahol részt vett a nemzeti régiók védelmében indított európai polgári kezdeményezés támogatásáról szóló sajtótájékoztatón.

A kisebbségi jogvédelem pótolhatatlan garanciákat jelent az összmagyarság számára

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. augusztus 3. 12:46

A kisebbségi jogvédelem pótolhatatlan garanciákat jelent az összmagyarság számára a Kárpát-medencében és a diaszpórában élők részére egyaránt - hangsúlyozta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa hétfőn a kilencedik Kisebbségvédelem Európában című nyári egyetem résztvevőit köszöntve.

Több mint 2,2 milliárd forintos támogatás a külhoni magyar közösségeknek

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. július 7. 14:39

Több mint 2,2 milliárd forintos támogatásban részesülnek a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyar közösségek, valamint a nemzetpolitikai célokat megvalósító anyaországi tömörülések - jelentette be a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

A sikeres nemzetpolitika letéteményesei a fiatalok

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. július 7. 9:47

A koronavírus-járvány okozta helyzetből a magyarság megerősödve került ki - hangoztatta a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára hétfőn Sátoraljaújhelyen.