Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Erősíteni kell a magyar-német gazdasági együttműködést

Miniszterelnök, 2019. augusztus 19. 17:36

A magyar-német gazdasági kapcsolatok erősítésének szükségességéről is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Sopronban, miután tárgyalt Angela Merkel német kancellárral.

Jó döntés volt Ursula von der Leyen támogatása

Miniszterelnök, 2019. augusztus 1. 15:21

Jó döntés volt "az ideológiai gerillákat távol tartani" és pragmatikus életösztönű vezetőket választani - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök Ursula von der Leyennel Brüsszelben folytatott csütörtöki megbeszélését követően az M1 aktuális csatornának.

Angela Merkel és Orbán Viktor együtt ünneplik a Páneurópai Piknik évfordulóját

Miniszterelnök, 2019. július 31. 10:30

Közösen emlékezik meg Angela Merkel német kancellár és Orbán Viktor magyar miniszterelnök augusztus 19-én a Páneurópai Piknik 30. évfordulójáról Sopronban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerda reggel az MTI-t.

Orbán Viktor jövő csütörtökön tárgyal az Európai Bizottság új elnökével

Miniszterelnök, 2019. július 26. 16:59

Augusztus elsején Brüsszelben tárgyal Orbán Viktor miniszterelnök Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság új elnökével.

Orbán-Bach találkozó: Budapest elismert sportfőváros

Miniszterelnök, 2019. július 18. 15:39

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fennállásának 125. évfordulójáról és a nemzetközi sportvilág legfontosabb kérdéseiről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Thomas Bach, a NOB elnöke csütörtökön a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 

Jelentős esemény a magyar-kínai diplomáciai kapcsolatok 70. évfordulója

Miniszterelnök, 2019. július 12. 15:07

Kína és Magyarország barátságát és megbízható partnerségét méltatta Orbán Viktor miniszterelnök és Vang Ji kínai külügyminiszter budapesti tárgyalásukon.

A kárpátaljai magyarok menjenek el választani!

Miniszterelnök, 2019. július 12. 14:07

A július 21-én megrendezésre kerülő ukrajnai parlamenti választás volt a fő téma Orbán Viktor miniszterelnök és Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének megbeszélésén Budapesten, a Karmelita kolostorban.

Évről évre jobb a magyar-szlovák viszony

Miniszterelnök, 2019. július 11. 15:43

A visegrádi együttműködésről, a magyar-szlovák kétoldalú kapcsolatokról és európai politikai témákról is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Zuzana Caputová szlovák köztársasági elnökkel, akit a Karmelita kolostorban fogadott.

Magyarország és az Egyesült Államok ma ugyanazokat az értékeket támogatja és védi

Miniszterelnök, 2019. július 9. 22:01

Magyarország és az Egyesült Államok ma ugyanazokat az értékeket támogatja és védi - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedd este a Budapest Kongresszusi Központban, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének fogadásán, amelyet az amerikai nemzeti ünnep, a függetlenség napja 243. évfordulójának tiszteletére rendeztek.