Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Orbán Viktor megkezdte indonéziai tárgyalásait

Miniszterelnök, 2020. január 22. 14:47

Megérkezett az indonéziai Yogyakartába Orbán Viktor miniszterelnök, a repülőtéren X. Hamengkubuwono szultán, a Yogyakartai Különleges Terület kormányzója fogadta, akivel kétoldalú tárgyalást is folytatott.

Soros a világ első számú oligarchája

Miniszterelnök, 2020. január 17. 10:04

Orbán Viktor miniszterelnök a világ első számú oligarchájának nevezte péntek reggeli rádióinterjújában Soros Györgyöt, aki "maffiaszerű hálózaton keresztül irányítja a politikai tevékenységét és gyakorol befolyást az európai politikára".

Ausztria természetes partnere Magyarországnak és a V4-nek

Miniszterelnök, 2020. január 16. 14:41

Ausztria természetes partnere Magyarországnak és a visegrádi csoportnak (V4), sok területen együttműködhetnek - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Prágában, a visegrádi országok és Ausztria vezetőinek csúcstalálkozóján.

Orbán Viktor a visegrádi országok és Ausztria csúcstalálkozóján vesz részt csütörtökön

Miniszterelnök, 2020. január 15. 9:43

Prágába utazik csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök, ahol Ausztria kancellárjával, Sebastian Kurzcal tárgyalnak a visegrádi államok (V4) kormányfői; Orbán Viktor mellett a cseh Andrej Babis, a lengyel Mateusz Morawiecki és a szlovák Peter Pellegrini.

Fókuszban a gazdaság erősítése, a bérek és a foglalkoztatás növelése

Miniszterelnök, 2020. január 9. 16:37

A kormány célja, hogy a magyar gazdaság fejlettsége 2030-ra elérje az uniós átlag 85 százalékát - mondta Orbán Viktor miniszterelnök évindító nemzetközi sajtótájékoztatóján csütörtökön Budapesten, hitet téve egyúttal a foglalkoztatás és a bérek növelésének folytatása mellett.

Orbán Viktor vasárnap Prágába utazik a felújított operaház megnyitó gálakoncertjére

Miniszterelnök, 2020. január 3. 17:11

Andrej Babis cseh kormányfő meghívására Orbán Viktor miniszterelnök részt vesz a felújított prágai Állami Opera ünnepélyes megnyitóján vasárnap este.

Fizessenek a klímarombolók!

Miniszterelnök, 2019. december 24. 7:29

A klímavédelem árát a klímarombolóknak kell megfizetniük - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetben kedden megjelent karácsonyi interjúban.

Orbán Viktor hozzájárul a lelki értékek és a keresztény kultúra megerősítéséhez Magyarországon

Miniszterelnök, 2019. december 23. 18:06

Levélben mondott köszönetet Orbán Viktor miniszterelnöknek Márk metropolita, az Orosz Ortodox Egyház Magyar Egyházmegyéjének kormányzó főpásztora azért a támogatásért, amelyben a magyar kormány az egyházmegyét részesítette.

A hanuka gyertyák fénye emlékeztessen a hit és összetartozás megtartó erejére

Miniszterelnök, 2019. december 22. 19:22

Levélben köszöntötte a magyarországi zsidóságot hanuka ünnepe alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár vasárnap.