Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Az EU-csúcsra Brüsszelbe utazott Orbán Viktor

Miniszterelnök, 2019. június 20. 14:20

Orbán Viktor Brüsszelbe érkezett, ahol csütörtökön és pénteken részt vesz az uniós tagországok állam- és kormányfőit tömörítő Európai Tanács munkaülésein.

A függetlenség megvédéséhez szembe kell nézni a realitással

Miniszterelnök, 2019. június 20. 9:40

Csak olyan országok tudják megvédeni a függetlenségüket, amelyek képesek szembenézni a realitással - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostor teraszán adott fogadásán a meghívott politikusok és művészek körében.

Intenzív kapcsolatokat kell kiépíteni Budapest és Banja Luka között

Miniszterelnök, 2019. június 18. 15:48

A Magyarország és a boszniai Szerb Köztársaság közötti intenzív politikai és gazdasági kapcsolatok kiépítéséről is megállapodott Orbán Viktor miniszterelnök és Milorad Dodik, a háromtagú boszniai államelnökség soros, szerb elnöke keddi budapesti tárgyalásukon.

Orbán Viktor etióp keresztény vezetőkkel tárgyalt

Miniszterelnök, 2019. június 18. 10:45

A migráció Európára és Afrikára gyakorolt hatásairól valamint a keresztényüldözésről volt szó Orbán Viktor miniszterelnök és etióp keresztény vezetők tárgyalásán Budapesten, a Karmelita kolostorban.

Virágokat helyezett el a miniszterelnök Nagy Imre sírjánál

Miniszterelnök, 2019. június 16. 16:18

Virágokat helyezett el a miniszterelnök Nagy Imre sírjánál a 301-es parcellában.

Orbán Viktor budapesti vizes versenyekről tárgyalt a LEN elnökével

Miniszterelnök, 2019. június 14. 20:15

Orbán Viktor hivatalában fogadta Paolo Barellit, az Európai Úszó Liga, a LEN olasz elnökét, akivel a 2020-as budapesti két vizes Európa-bajnokság előkészületeiről és további lehetséges magyarországi nagy versenyekről tárgyalt - közölte a LEN pénteki hírlevelében.

Észt konzervatív politikusokkal tárgyalt Orbán Viktor

Miniszterelnök, 2019. június 14. 20:24

Orbán Viktor miniszterelnök,a Karmelita kolostorban fogadta az Észt Konzervatív Néppárt (EKRE) politikusait, Jaak Madison képviselőt, az Észt-Magyar Baráti Tagozat elnökét, és Siim Pohlakot, aki várhatóan átveszi a baráti tagozat vezetését, miután Jaak Madison európai parlamenti képviselőként folytatja munkáját - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke péntek délután.

Bulgária Magyarország szövetségese a migráció ügyében

Miniszterelnök, 2019. június 14. 11:15

A migrációs válság elégtelen európai kezeléséről, a magyar-bolgár kétoldalú kapcsolatokról és energetikai ügyekről is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Rumen Radev bolgár köztársasági elnökkel, akit péntek délelőtt fogadott a Karmelita kolostorban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

Ne a brüsszeli bürokraták határozzák meg az EU jövőjét!

Miniszterelnök, 2019. június 14. 10:32

Nem lényegtelen, de másodlagos kérdésnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Kossuth rádiónak péntek reggel adott interjúban, hogy melyik európai pártcsaládhoz tartozik a jövőben a Fidesz. Hangsúlyozta, nem szabad, hogy brüsszeli bürokraták határozzák meg az Európai Unió jövőjét.