nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár

Kovács Zoltán

államtitkár

Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

A sokat kritizált koronavírus-törvény emberéletek ezreit mentette meg

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 26. 19:13

Az idő és az eredmények bizonyították, hogy a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény Magyarország érdekeit szolgálta, sok magyar éppen ennek a törvénynek köszönhetően van életben ma is - írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden a Euronews oldalán megjelent cikkében, amelyben úgy véli: itt lenne az ideje a jogszabállyal kapcsolatos kritikák miatti bocsánatkérésnek.

Soros Györgynek semmi se szent, ha politikai haszonszerzésről van szó

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 11. 17:08

Soros Györgynek semmi se szent, ha politikai haszonszerzésről van szó - hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely koncentrálja minden energiáját a főváros fenntartásában lévő idősotthonokra

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 11. 15:37

Karácsony Gergely főpolgármesternek azt javasoljuk, koncentrálja minden energiáját a főváros fenntartásában lévő idősotthonokra - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely későn hozott intézkedéseket a járvány ellen

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 10. 12:58

Karácsony Gergely főpolgármester későn hozott olyan intézkedéseket, amelyek felkészítették volna a fővárosi fenntartású idősotthonokat a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap az M1 aktuális csatornán.

A járvány leginkább a fővárosi idősotthonokban terjed

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 9. 20:15

Karácsony Gergely főpolgármester folyamatosan és kétségbeesetten terel, miközben az elmúlt hetek adataiból nyilvánvaló, hogy a járvány leginkább a fővárosi idősotthonokban terjed - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton közösségi oldalán.

Saját országában keressen szörnyeket a német ZDF

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 2. 17:33

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton azt javasolta a német ZDF szerkesztőségének: "ha legközelebb szörnyeket kívánnak bemutatni, nézzenek szét saját országukban, akad(t) jó pár...".

Hétfőtől lesznek hatályosak a változások

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. április 30. 13:15

Hétfőn nulla órától lesznek hatályosak az Orbán Viktor miniszterelnök által a koronavírus-járvány elleni védekezésben szerdán bejelentett változások - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán.

"Ne használjunk kettős mércét!"

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. április 30. 10:43

A magyar kormánnyal szemben használt kettős mércét kifogásolta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bloomberg médiavállalat honlapján megjelent véleménycikkre írt válaszlevelében, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.

Továbbra is szükség van a lakosság fegyelmezettségére

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. április 30. 9:32

Továbbra is szükség van arra, hogy a lakosság fegyelmezetten betartsa a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedéseket, mert ez a garanciája annak, hogy a vírus terjedése lassuljon - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Kovács Zoltán visszautasította a Human Rights Watch által megfogalmazott bírálatokat

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. április 24. 18:50

Kovács Zoltán visszautasította a Human Rights Watch (HRW) ügyvezető igazgatója által korábban megfogalmazott bírálatokat az EUObserveren pénteken megjelent írásában, rámutatva, hogy a magyar intézkedések eddig hatékonynak bizonyultak az új típusú koronavírus-járvány terjedési görbéjének ellaposításában.