nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár

Kovács Zoltán

államtitkár

Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár

Vezető hírek

Továbbra is a kellő időben, kellő intézkedéseket hozunk

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. április 7. 20:14

Továbbra is a kellő időben, a kellő intézkedéseket meg fogja hozni a kormány az emberek egészségének védelmében, és a munkahelyek, vállalkozások védelmében - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár keddi videoüzenetében.

Politikai boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. április 2. 17:10

Nemcsak kritizálják Magyarországot a koronavírus elleni törvény miatt, hanem politikai boszorkányüldözés és összehangolt sajtó lejárató kampány zajlik - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár csütörtöki videoüzenetében.

A kormány nem kapott korlátlan hatalmat

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. április 1. 20:21

A magyar kormány nem kapott korlátlan hatalmat a koronavírus elleni védekezésről szóló friss törvény nyomán, soha nem is vágyott ilyesmire, és ez nagyon sajnálatos is lenne - mondta Kovács Zoltán szerdán a BBC-nek adott rövid interjújában.

Mindenkinek joga van tudni, melyek a veszélyeztetett korosztályok, csoportok

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. április 1. 19:02

Minden magyar embernek joga van tudni, hogy a koronavírus mely korosztályokat, célcsoportokat veszélyezteti leginkább, és milyen betegségek jelentenek különös veszélyt a vírus szempontjából - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán videóüzenetben.

A szabályok betartása gátolja a vírus terjedését

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. március 28. 17:49

A kormány koronavírus-járvány ügyében hozott minden döntésének az a célja, hogy gátolni, lassítani lehessen a vírus terjedését és az egészségügyi ellátórendszer, az ott dolgozók fel tudjanak készülni a betegek ellátására - mondta Kovács Zoltán.

A világjárvány idején nagyobb szolidaritásra lenne szükség

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. március 27. 9:02

Nagyobb szolidaritásra lenne szükség ebben az időszakban, amikor az évszázad legsúlyosabb világjárványával nézünk szembe, amikor a kormányok mindenhol egy ismeretlen ellenséggel veszik fel a harcot és minden tőlük telhetőt megtesznek a lakosság védelméért - hangsúlyozta Kovács Zoltán.

Gátolja a vírus elleni védekezést az ellenzék

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. március 24. 15:59

Gátolja a koronavírus-járvány elleni védekezést a baloldali ellenzék azzal, hogy nem támogatta a vírus elleni törvényt hétfőn az Országgyűlésben - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden az MTI-hez eljuttatott videójában.

Péntektől online tart sajtótájékoztatót az operatív törzs

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. március 19. 17:12

Péntektől egy stúdióból, online tartja szokásos napi sajtótájékoztatóját a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs - jelentette be Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Új fázisába lépett a védekezés

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. március 17. 11:23

Új fázisába lépett a koronavírus elleni védekezés - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az operatív törzs keddi ülése után.