nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár

Kovács Zoltán

államtitkár

Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár

Vezető hírek

A magyar kormány álláspontja változatlan

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. szeptember 23. 15:29

Magyarország kormányának álláspontja a migrációval kapcsolatban 2015 óta egyértelmű és változatlan, álláspontját és javaslatait 2015 szeptembere óta több alkalommal ismertette a kabinet - hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán az MTI-nek, miután Ursula von der Leyen, az Európai Bizottsága elnöke bemutatta a testület új migrációs és menekültügyi paktumjavaslatát Brüsszelben.

Magyarországon a jogállamiság él és virul

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. szeptember 23. 9:19

Jeppe Kofod dán külügyminiszter az Altinget hírportálnak véleménycikket írt Lengyelország és Magyarország alááshatja az EU alapjait címmel, amit Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár visszautasított. Válaszcikke szerdán jelent meg a portálon.

Németország "meghívót küldött" a migránsoknak 2015-ben

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. szeptember 22. 17:51

A német politika és sajtó "meghívót küldött" a migránsoknak 2015-ben, pedig egy ilyen döntést egyedül nem hozhatott volna meg - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a XXI. Század Intézet által kedden rendezett, a Facebookon követhető beszélgetésen.

Vissza kell hozni a neves elődök tudását az erdő- és vadgazdálkodásban

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. szeptember 17. 16:56

A 2021-es világkiállításra vissza kell hozni a neves elődök tudását az erdő- és vadgazdálkodásban - mondta az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos csütörtökön Kismaroson.

A szigorítások célja az egészségvédelem és a biztonság

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. augusztus 31. 17:11

Az eddigiekhez hasonlóan a koronavírus miatt kedden életbe lépő szigorító intézkedéseknek is a magyar emberek egészségének és biztonságának védelme a célja - jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Külföldiek nem jöhetnek Magyarországra, de vannak kivételek

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. augusztus 31. 10:05

Külföldiek szeptember 1-jétől nem jöhetnek Magyarországra a koronavírus-járvány miatt, de - ahogy tavasszal - most is vannak kivételek - mondta a kormányszóvivő hétfő reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Negatív lett Kovács Zoltán államtitkár koronavírustesztje

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. augusztus 29. 12:03

Negatív lett Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár második koronavírustesztje.

A vége felé tart a vadászati kiállítás helyszínének felújítási munkálata

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. augusztus 25. 8:10

A vége felé tart a Hungexpo 55 milliárd forintos felújítási folyamata, a tavasz végére teljesen megújul a több mint 70 ezer négyzetméteres terület, amely jövőre otthont ad a szeptember 25. és október 14. között, Egy a természettel című vadászati és természeti világkiállításnak - mondta Kovács Zoltán, a világkiállítás és az ahhoz kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos hétfőn, a kiállításról rendezett háttérbeszélgetésen.

A magyarok pénzéről csakis a magyarok dönthetnek

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. július 18. 18:42

Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is szilárdan és következetesen képviseli azt az elvet, amellyel kiutazott a brüsszeli csúcstalálkozóra: a magyarok pénzéről csakis a magyarok dönthetnek - mondta Kovács Zoltán a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton az MTI-nek, telefonon nyilatkozva.