Kormányszóvivő

Szentkirályi Alexandra

kormányszóvivő

Kormányszóvivő

Vezető hírek

Szigorúan be kell tartatni a járványügyi szabályokat

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. szeptember 14. 10:13

A kormánynak nem az a célja, hogy büntessen, de a járványügyi szabályokat szigorúan be kell tartatni - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Több száz milliárd forint támogatást nyújtott a kormány a turizmus támogatására

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. szeptember 10. 9:33

A kormány több száz milliárd forint támogatást nyújtott eddig a turizmus támogatására, összehangolt intézkedéssorozattal segítette az ágazatot, és számos lépést tett az itt dolgozó vállalkozások érdekében - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az MTI-nek adott telefoninterjúban.

Folyamatosan figyeljük az óvodák, iskolák adatait

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. szeptember 6. 20:00

A kormány, az operatív törzs és a járványügyi hatóság folyamatosan figyeli a vírushelyzetet, kiemelten az óvodák, iskolák adatait és ha kell, azonnal intézkednek - mondta Szentkirályi Alexandra.

Szeptembertől a Börzsönyben is jár a Kajla kisvasút

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. szeptember 4. 18:23

Szeptembertől az Ipoly Erdő Zrt. által működtetett kisvasút is csatlakozott a Kajla programhoz, így a Dunakanyarban újabb Kajla kisvasúttal találkozhatnak a családok - jelentette be Szentkirályi Alexandra pénteken a Pest megyei Márianosztrán.

Tudatos fogyasztói döntések szükségesek a gazdaság erősítéséhez

Agrárminisztérium, 2020. szeptember 3. 16:51

A tudatos fogyasztói döntések, a hazai termékek vásárlása azon túl, hogy a gazdaságot erősítik és védik, sok ezer család megélhetését is biztosítják - mondta Nagy István agrárminiszter sajtótájékoztatón, amelyet a Válaszd a hazait! kampány részeként zajló üzletbejárást megelőzően tartottak csütörtökön a Corvin áruházi CBA Prímában, Budapesten.

Összefogásra van szükség a járvány második hullámának megfékezéséhez

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. augusztus 31. 14:25

Az általános higiéniai szabályok és hatályos jogszabályok betartására hívta fel a figyelmet a tanévkezdés kapcsán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hétfőn. Hangsúlyozta: összefogásra van szükség a járvány második hullámának megfékezéséhez.

Hétfőn még ki lehet tölteni az íveket

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. augusztus 31. 13:19

Ez az utolsó nap, amikor még ki lehet tölteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket - hívta fel a figyelmet hétfőn a kormányszóvivő.

Újra forgalomba állt az emeletes KISS motorvonat a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. augusztus 24. 11:32

Újra forgalomba állt hétfőtől az emeletes KISS motorvonat a Budapest-Nyugati-Vác-Szob vasútvonalon.

A kormány számos ágazatnak nyújtott már segítséget, most a zenészeken a sor

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. augusztus 5. 19:12

A kormány számos ágazatnak nyújtott már segítséget, most a zenészeken a sor. Több mint ötmilliárd forint értékben "támogatjuk legalább 150 raktárkoncert létrejöttét, ahol a hazai könnyűzenei élet szereplői profi technika és a saját stábjuk segítségével játszhatják el dalaikat" - jelentette ki a kormányszóvivő a Facebook-oldalán szerdán közzétett videobejegyzésben.