Kormányszóvivők

Szentkirályi Alexandra és Kovács Zoltán

kormányszóvivők

Vezető hírek

A kormány számos ágazatnak nyújtott már segítséget, most a zenészeken a sor

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. augusztus 5. 19:12

A kormány számos ágazatnak nyújtott már segítséget, most a zenészeken a sor. Több mint ötmilliárd forint értékben "támogatjuk legalább 150 raktárkoncert létrejöttét, ahol a hazai könnyűzenei élet szereplői profi technika és a saját stábjuk segítségével játszhatják el dalaikat" - jelentette ki a kormányszóvivő a Facebook-oldalán szerdán közzétett videobejegyzésben.

Rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. augusztus 4. 11:41

Rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet - hangsúlyozta a kormányszóvivő kedden Budapesten, az augusztus 20.-i nemzeti ünnep előtti sajtótájékoztatón.

Új közlekedési napijegyet vezettek be a Dunakanyarban

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. augusztus 4. 7:56

Új összevont közlekedési napijegyet vezettek be a Dunakanyarban, amellyel a MÁV, a Volánbusz, a HÉV és a Mahart helyi járatai is igénybe vehetők - közölte a kormányszóvivő kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Az új napijegy szerdától érvényes.

Már 1 millió 192 ezren töltötték ki az íveket

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 30. 12:20

Már 1 millió 192 ezren töltötték ki online vagy postai úton a nemzeti konzultációs íveket - számolt be a csütörtök reggeli adatokról Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Budapesten, sajtótájékoztatón.

Már 880 ezren töltötték ki a kérdőívet

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 24. 17:58

Eddig 880 ezren töltötték ki a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szóló nemzeti konzultációs kérdőívet, amiből azt látható, hogy az emberek is úgy gondolják: ezek a kérdések fontosak, érintik mindennapi életüket - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Felszámoljuk az illegális szemétlerakókat

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 23. 7:54

Tisztítsuk meg az országot! elnevezéssel projekt indul, amelynek részeként megkezdődik az elmúlt évtizedekben felhalmozódott, illegálisan lerakott hulladék felszámolása - közölte a kormányszóvivő szerdán a kormány honlapján.

A magyarok pénzéről csakis a magyarok dönthetnek

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. július 18. 18:42

Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is szilárdan és következetesen képviseli azt az elvet, amellyel kiutazott a brüsszeli csúcstalálkozóra: a magyarok pénzéről csakis a magyarok dönthetnek - mondta Kovács Zoltán a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton az MTI-nek, telefonon nyilatkozva.

Az uniós helyreállítási csomag szétosztása legyen politikamentes és igazságos

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 16. 20:56

Az uniós helyreállítási csomag szétosztása legyen politikamentes és igazságos - erről beszélt Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán csütörtök este.

Új hajójáratokat indít a Dunakanyarban a Mahart

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. július 13. 13:18

A dunakanyari körjáratához kapcsolódva két új hajójáratot indít péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon a Mahart PassNave Kft. - jelentette be a dömösi kikötőben hétfőn tartott sajtótájékoztatón a kormányszóvivő.