Kormányszóvivők

Szentkirályi Alexandra és Kovács Zoltán

kormányszóvivők

Vezető hírek

A járványveszély továbbra sem múlt el

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. május 30. 21:58

A koronavírus-járvány elleni védekezés eddig sikeres volt, de a járványveszély nem múlt el, ezért fenn kell tartani a járványügyi készültséget - mondta a kormányszóvivő szombaton, a közösségi oldalán közzétett Kormányinfó Plusz tájékoztatón.

Jól teljesített az ország

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. május 28. 20:47

A koronavírus-járvány elleni védekezésben jól teljesített az ország - hangsúlyozta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán csütörtök este.

Soros Györgynek semmi se szent, ha politikai haszonszerzésről van szó

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 11. 17:08

Soros Györgynek semmi se szent, ha politikai haszonszerzésről van szó - hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely koncentrálja minden energiáját a főváros fenntartásában lévő idősotthonokra

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 11. 15:37

Karácsony Gergely főpolgármesternek azt javasoljuk, koncentrálja minden energiáját a főváros fenntartásában lévő idősotthonokra - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely későn hozott intézkedéseket a járvány ellen

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 10. 12:58

Karácsony Gergely főpolgármester későn hozott olyan intézkedéseket, amelyek felkészítették volna a fővárosi fenntartású idősotthonokat a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap az M1 aktuális csatornán.

A járvány leginkább a fővárosi idősotthonokban terjed

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 9. 20:15

Karácsony Gergely főpolgármester folyamatosan és kétségbeesetten terel, miközben az elmúlt hetek adataiból nyilvánvaló, hogy a járvány leginkább a fővárosi idősotthonokban terjed - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton közösségi oldalán.

Saját országában keressen szörnyeket a német ZDF

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. május 2. 17:33

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton azt javasolta a német ZDF szerkesztőségének: "ha legközelebb szörnyeket kívánnak bemutatni, nézzenek szét saját országukban, akad(t) jó pár...".

Hétfőtől vidéken szigorú menetrend szerint újraindulhat az élet

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. május 2. 12:00

A védekezés következő szakaszában, hétfőtől vidéken a korlátozások fokozatos enyhítésével, szigorú menetrend szerint újraindulhat az élet - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-oldalán közzétett videóban szombaton.

Hétfőtől lesznek hatályosak a változások

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. április 30. 13:15

Hétfőn nulla órától lesznek hatályosak az Orbán Viktor miniszterelnök által a koronavírus-járvány elleni védekezésben szerdán bejelentett változások - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán.