Tárca nélküli miniszter

Süli János

a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter

Vezető hírek

A háttér-infrastruktúra építésével kezdődik a projekt jövőre

Tárca nélküli miniszter, 2017. december 1. 14:11

A háttér-infrastruktúra, a felvonulási terület kiépítésével kezdődik 2018 elején Paks II projekt megvalósítása, elsőként közel nyolc hektáron üzemcsarnokok, tároló terek, betonüzemek épülnek - mondta a paksi atomerőmű kapacitás-fenntartásáért felelős államtitkár pénteken Szekszárdon.

Fontos szerepe van az atomenergiának az európai ellátásbiztonságban és klímavédelemben

Tárca nélküli miniszter, 2017. október 19. 19:40

Az ellátásbiztonság, a megfizethető villamos energiához való hozzáférés, illetve a klímavédelmi célok elérése minden uniós tagállam céljai között szerepel; az atomenergia alkalmazása segíti ezeknek a céloknak az elérését - mondta Aszódi Attila, a paksi atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár az Euratom-szerződés aláírásának 60. évfordulója alkalmából megrendezett, a nukleáris energia versenyképességével foglalkozó csütörtöki brüsszeli konferencia után telefonon az MTI-nek.

Újabb blokkok tervezését kellene mérlegelni

Tárca nélküli miniszter, 2017. október 5. 14:43

Megkerülhetetlennek nevezte a paksi bővítést Süli János, az atomerőmű két új blokkjának megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter, aki a Századvég Gazdaságkutató Zrt. konferenciáján csütörtökön arra hívta fel a figyelmet, már nem Paks II építését kellene mérlegelni, hanem újabb blokkok tervezését.

Hatalmas lehetőség a paksi erőmű bővítése

Tárca nélküli miniszter, 2017. szeptember 10. 16:42

Az egész ország számára hatalmas lehetőségnek nevezte a paksi erőmű bővítését Süli János, a beruházásért felelős tárca nélküli miniszter a Debreceni Egyetem (DE) tanévnyitó szenátusi ülésén.

Hamarosan megkezdődhet az elvégzett paksi munkák kifizetése

Tárca nélküli miniszter, 2017. augusztus 23. 19:04

Dolgoznak a Paksi Atomerőmű bővítésére szóló orosz fővállalkozói szerződés keretében már elvégzett munkák kifizetésén - mondta Aszódi Attila, a Miniszterelnökség Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár szerdán az Inforádió Aréna műsorában.

Paksi bővítés - A tárca nélküli miniszter bízik a befejezés határidejének tartásában

Tárca nélküli miniszter, 2017. május 8. 16:13

Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter bízik abban, hogy Paks II. 2026-ban üzemelni fog, az előkészítő beruházások a jövő év elején indulhatnak.

Miniszteri esküt tett az Országgyűlés előtt Süli János

Tárca nélküli miniszter, 2017. május 2. 15:47

Az Országgyűlés keddi ülésén esküt tett Süli János, a paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter.

A köztársasági elnök kinevezte a beruházásért felelős tárca nélküli minisztert

Kormányzat, 2017. április 26. 12:01

Áder János köztársasági elnök kinevezte a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterré Süli Jánost szerdán Budapesten.

Támogatta a fenntartható fejlődés bizottsága a beruházásért felelős tárca nélküli miniszterjelölt kinevezését

Miniszterelnökség, 2017. április 19. 16:09

Támogatta az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottsága is a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszterjelölt kinevezését szerdai budapesti ülésén.