Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság

Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Átadták a nyírbogáti iskola új tornatermét

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 24. 15:10

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében elkészült létesítményt ünnepélyes eseményen bocsátották rendelkezésre a diákok számára 2017. február 24-én.

Újabb tornatermet adtak át Komárom-Esztergom megyében

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. február 3. 11:57

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében 237 millió forintból megvalósult beruházást Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár adta át 2017. február 3-án, Szomódon.

Jótékonysági összefogás az állami háttérintézményeknél, vállalatoknál

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. december 21. 11:42

Több millió forint értékben gyűlt össze tartós élelmiszer, játék és ruhanemű a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium adománygyűjtési akciója eredményeként. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat rászoruló családokhoz és gyermekekhez juttatja el a felajánlásokat.

Tanuszodával gazdagodik Baranya megye is

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. december 7. 12:04

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében 360 millió forintból megépülő tanuszoda alapkövét tették le 2016. december 7-én, Sásdon. A rendezvényen köszöntőt mondott Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára is.

Új tornatermet adtak át Dunaalmáson

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. november 30. 18:01

Új tornateremmel gazdagodott a mai napon a Dunaalmási Csokonai Általános Iskola. A fejlesztésre a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében került sor. Az ünnepélyes eseményen részt vett Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár.

Újabb tanuszoda épül Pest megyében

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. november 30. 16:13

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében 360 millió forintból megvalósuló tanuszoda alapkövét tették le Szobon 2016. november 30-án. A rendezvényen megjelent és köszöntőt mondott Dr. Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára is. Az új létesítményt a diákok várhatóan már jövőre birtokba vehetik.

Jövőre új iskolában tanulhatnak a diákok Geszten

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. november 24. 15:15

A 800 millió forintot meghaladó beruházás egy új tornateremmel is kiegészül. A fejlesztés alapkövét ünnepélyes eseményen tették le 2016. november 24-én, Geszten.

Jövőre átadják Baktalórántháza új tanuszodáját

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. november 18. 15:47

A teljes egészében költségvetési forrásból, 360 millió forintból épülő tanuszoda alapkövét 2016. november 18-án tették le Baktalórántházán. Az ünnepélyes eseményen Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár beszédében kiemelte, hogy az önkormányzatoknak a beruházások megvalósításához nem kell önerőt biztosítaniuk. A létesítmények üzemeltetéséről is a magyar állam gondoskodik, tehermentesítve ezzel a településeket.

Tornaterem-fejlesztések indulnak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2016. november 18. 13:25

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében, egyenként 260 millió forintból megvalósuló beruházások alapköveit 2016. november 18-án helyezték el Hejőpapiban és Tiszatarjánban. A diákok a tervek szerint jövőre már az új tornatermekben sportolhatnak.