Közigazgatási Államtitkárság

Dr. Czepek Gábor

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási Államtitkárság

Vezető hírek

Megteremtődtek a magyar-ausztrál légijáratok indításának jogi feltételei

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2016. szeptember 23. 12:17

Mernyei Ákos Péter európai uniós és nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár a kétoldalú légügyi kapcsolatokat szabályozó kormányközi megállapodást írt alá David Stuarttal, Ausztrália Magyarországra is akkreditált bécsi nagykövetével 2016. szeptember 23-án, Budapesten.

Tornaterem építése kezdődik Dabason

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2016. szeptember 13. 14:30

A közel 500 millió forintos beruházás a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében valósul meg a Táncsics Mihály Gimnáziumban. Az ünnepélyes alapkőletételt Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Mernyei Ákos európai uniós és nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár részvételével tartották meg 2016. szeptember 13-án.

Átadták a Dévai Szent Ferenc Alapítvány szovátai gyermekotthonának sportpályáját

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2016. május 17. 15:21

A magyar kormány közel 15 millió forintnyi támogatást nyújtott az alapítvány Szent József Gyermekotthona multifunkcionális sportpályájának létrehozásához. A létesítményt 2016. május 16-án avatták fel Szovátán.

Harminchoz közelít a fejlesztési tárca stratégiai partnereinek száma

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2016. március 22. 10:41

Újabb két szakmai szervezettel kötött stratégiai partnerségi megállapodást a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2016. március 22-én, Budapesten. A tárcával elsősorban a jogszabályok előkészítése terén szorosabban együttműködő szervezetekhez ezúttal a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége és a Magyar Közös Képviselők Egyesülete csatlakozott.

Kobayashi Ken-Ichiro vezényelt a 70 éves MÁV Szimfonikusok gálakoncertjén

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2015. május 6. 8:16

A MÁV Szimfonikus Zenekar, melynek nevével a zenetörténet meghatározó pillanatai fonódtak egybe, felvállalta azt a küldetést, hogy zeneértő, a művészetekre, a világ sokszínűségére nyitott nemzedékeket neveljen ki – jelentette ki Czepek Gábor, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közigazgatási államtitkára az együttes 70. jubileumi gálahangversenyén.

Bemutatta államtitkárait Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2014. június 16. 10:37

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) legfontosabb feladata a magyar gazdaság újraiparosításának elősegítése, az állami szerepvállalás erősítése - hangsúlyozta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a tárca államtitkárait bemutató sajtótájékoztatón, hétfőn Budapesten.